MIKRO-REGJISTRUES MINI DVR PLUS

Mini regjistrues audio/video me telekamera me ngjyra, rezolucion të rregulleshëm, sensor lëvizje, funksion të mbishkrimit dhe pavarësi 18 orë.

Ky mini-kit profesional për shkak të përmasave të reduktuara është  ideal për filmime të kufizuara, për mbikqyrje në makine apo për dokumentimin me video të situatave dyshuese. Kjo pajisje, për shkak të teknikave specifike, është një nga produktet më të mira të llojit të vet.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Përcaktimi  i orës dhe datës.
  • Regullim rezolucioni nga  328x280 në 720x576 .
  • Dopio bateri me 18 orë pavarësi.
  • Kohëzgjatja e regjistrimit: 18 orë me rezolucion 640 x 480
  • Kohëzgjatja e karikimit të baterisë për 18 orë regjistrim: rreth 6 orë 
  • Funksion i mbishkrimit të të dhënave.
  • Telekamera me ngjyra; përfshirë 1m tel zgjatues
  • Funksioni Motion Detect
  • Monitor LCD 
1100€