DETEKTORE PER MIKRO PËRGJUES

399€

  PRODUKTI ME I RI 2021

PAJISJE KUNDER - REGJISTRIMIT & KUNDER- PERGJIMIT

 

399€

Detektor për Pajisjet Përgjuese- Pergjimet me Telefon – Kamera te Fshehta wIFI – SINJAL GPS / GSM

PARAMETRAT E DETEKTORIT PA TELA

Voltazhi: 3.7 V

Antena atn1 (Gjetja e Frekuencës)                           900 – 1800MHz 2dbm

549€

PRODUKT I RI

DETEKTOR PËR GJETJEN E PAJISJVE PËRGJUESE SI KAMERA ME WIFI- GSM- TELEFONA- CELULARË- RRJETI CELUAR 3G 2100- 50 MHZ ~ 6.0 GHZ

499€

PRODUKT I RI

S-066UGT Detector Profesional per Gjetjen e Gjurmuesve GPS te Makinave

Zbulon Gjurmuesit GPS 2G/3G/4G. Pajisja më e mirë për të gjetur gjurmues të fshehtë GPS.

150€

   PRODUKT I RI

DETEKTOR INTELIGJENT PER ZBULIMIN E GPS; PAJISJEVE PERGJUESE; KAMERAVE TE FSHEHURA; PAJISUR ME CIP INTELIGJENT PER ZBULIME TE VESHTIRA

499€

 PRODUKT I RI

BLLOKUES VALËSH – JAMMER PORTABËL; I PAJISUR ME 10 ANTENA;  BATERI JETËGJATË 800MA BATERI; MBULIM DERI NË 10 -30 M/ BLLOKUES I VALËVE ME FUQI TË LARTË

Kodi P10 – 5G

499€

PRODUKT I RI 

BLLOKUES I VAVEVE - STATIK 

BLLOKON TE GJITHA VALET 2G/3G/4G/5G/Wi-Fi

 

PARAMETRAT TEKNIKE

BLLOKON TE GJITHA VALET

399€

PRODUKT I RI

BLLOKUESI I VALEVE  WIFI 2G 3G 4G 5G GPS - VALE CELULARI 450/700/850/900 /1700 /1800 /2100 MHZ

BLLOKUES I VALEVE TE CELULARIT

 

299€

  PRODUKT I RI

Detektori i Zbulimit te Telefonit/ Gsm / Cdma / 3G / 4G/Kamerave te  Fshehura dhe Telefonit Celular

570€

   PRODUKT I RI

DETEKTOR PËR PAJISJET SPIUNE  BH-03

60€

   PRODUKT I RI

BLLOKUESI I SINJALIT GPS  - ANTI GJURMIMIT
NDALONI RASTET E PERNDJEKJES
 

PERDORIMI

150€

PRODUKT I RI

DETEKTOR PROFESIONAL PER GJETJEN E KAMERAVE & PERGJUESVE TE FSHEHTE


FUNKSIONI:
Ky produkt funksionin sipas metodës se skanimit pasiv të frekuencës wireless.

2100€

DetektorI RJ-SL8 është një detektor ultra-kompakt dore i bandave të mëdha nga (0 deri në 8 GHz). Majfton të ndizni pajisjen dhe të gjitha frekuencat e zbuluara do të shfaqen në ekranin e integruar OLED. AI është projektuar për të zbuluar dhe gjetur përgjuesit më të avancuar në treg.

Detektorët rusë profesional për lokalizimin e përgjuesve, të cilët i importojmë zyrtarisht në Shqipëri,  janë të aftë të zbulojnë gamën GSM, CDMA, UMTS, DECT, Bluetooth, Wi-Fi, Zigbee 3G/ 4G dhe transmetimet analoge / digjitale në frekuenca midis 0.1 dhe 12.000 Mhz.

800€

Detektor profesional për gjetjen e përgjuesve, modifikuar në laboratorët tanë dhe i  pajisur me nivele të ndryshme të ndjeshmërisë, me intensitet të ndryshueshëm. Ky detektor është projektuar posaçërisht për të zbuluar përgjuesit që operojnë në bandat e frekuencave italiane dhe europiane.

380€

Metër frekuencash RR22PLUS është një ndër pajisjet profesionale për identifikimin e saktw tw frekuencës së transmetimit të një përgjuesi me transmetim. Përmes tij mund të identifikoni lehtwsisht brezin e transmitimit të një përgjuesi, në mënyrë të thjeshtë dhe intuitive.

Detektori i Mikro-Përgjuesve RS-5000 është një pajisje shumë-funksionale zbulimi, e projektuar për të zbuluar pajisjet me kanale transmetimi STM dhe transmetimet e radios.

RS-5000 ËSHTË NË GJENDJE TË ZBULOJË:

2900€

RJ-701 është një detektor për gjetjen e përgjuesve (cimkave), që operon në brezin RF 0-10 Ghz me ndjeshmëri të pashoq, veçanërisht në frekuenca të larta.

450€

Ky detektor special për gjetjen e mikro-përgjuesve është produkti më ideal për këdo që dëshiron siguri maksimale në ambientet e tij private, falë një produkti të vetëm që është i aftë të gjejë çdo tip mikropërgjuesi me transmetues audio dhe çdo tip objektivi të mikrokamerave.

2600€

Detektor profesional për gjetjen e mikropërgjuesve dhe i aftë të sigurojë një analizë të detajuar të valëve transmetuese në ambient.

700€

RS-3 është detektor profesional xhepi që zbulon pajisjet përgjuese, kamera të fshehura pa tela, GPS, përgjues që përdorin frekeuncat GSM dhe UMTS dhe ato me radiofrekuencë.

Detektor i frekuencës selective RS3 është i përbërë nga një sintetizues frekuence

2200€

TREGUES MIKROPERGJUESISH DHE RADIOFREKUENCASH GRAPHIC DETECTOR .

Produkt profesional i përbërë nga:

3800€

SET PROFESSIONAL I KOMPLETUAR PËR BONIFIKIME SPY FULL KIT I PËRBËRË NGA:

4400€

Produkt profesional që garanton mbrojtjen e ambienteve ku zhvillohen mbledhjet, nga çdo lloj pajisje si, cimkat apo mikropërgjuesit, përfshirë ato të personave të tretë prezentë në mbledhje.

260€

DETEKTORË PËR MIKROPËRGJUES PROFESIONAL ME VIBRIM ME VALË NGA 50 MHz - 6,0 Ghz.

480€

Detektori professional RR19MKII për gjetjen e mikropërgjuesështë një mjet mjaft i përdorshëm për lokalizim, në ambiente ose makinë, të transmetuesve audio-video të fshehur, apo mikropërgjuesve.