DËGJUES AMBIENTAL NË KOHË REALE- PAJISUR ME TEKNOLOGJINE GSM (KARTE SIM) - 20 DITOR

  

DËGJUES AMBIENTAL NË KOHË REALE- PAJISUR ME TEKNOLOGJINE GSM (KARTE SIM)

PRODUKTI MË INOVATIV – I LEHTË NË PËRDORIM & CMIM MJAFT TË FAVORSHËM

  • Produkt ideal profesional për çdo situatë. Dëgjim në kohë reale nga cila do distancë pa limit. Kjo falë teknologjisë GSM (sim card të telefonisë celulare).
  • Vendosni një kartë celulari SIM dhe dëgjoni në ambientin ku keni vendosur pajisjen nga distanca të largëta, qoftë edhe jashtë Shqipërisë.
  • Produkti eshte i pajisur me mikrofon super cilesor me sensitivitet të larte, bateri të ri-karikueshme dhe antenë GSM .

PËRMASAT: 55X37X17 mm.

PËRDORIMI:

  1. Vendosni ne Pajisje Kartën SIM pasi i keni hequr PIN.
  2. Klikoni butonin on/off.
  3. Ndizet dritë e kuqe e cila fiket pas 5 sekondash. Kjo tregon që pajisja është në gjendje pune.
  4. Mjafton të telefononi numrin e kastës sim që keni vendosur brenda pajisjes dhe të degjoni gjtihshka në ambientin ku është vendosur pajisja.

KARAKTERISTIKAT:

- Mikrofon me ndjeshmëri te larte me rreze 30m2, ultraminiature.

- Bateri litiumi me jetgjatesi deri në 20 ditë pune.

- Kohëzgjatja e baterise në dëgjim të pandërprerë 25 orë

- Aktivizim vokal (VOX) , qe ju telefonon mrapsht kur degjohen zhurma ne ambient.

- Karikim nepermjet USB

- Mundësi degjimi 24/24 nqs se lidhet me rrjetin elektrik.

- Nuk jep zhurma apo drita

- Përmasa mjaft të vogla 55x37x17 mm

- Frekuenca: GSM: 900/1800/1900

Këshillohet përdorimi i një karte SIM Vodafone

349€