ORE DORE SMART MINI KAMERA 1080 FULL HD – RREZE INFRA – VIZION NATE – VIDEO + AUDI SINKRONIZIM – SPORT KAMERA

 

PËRSHKRIMI PRODUKTIT

* Orë Kamera 1080P rreze infra të kuqe
* Mini Kamera Regjistrues Video + Audio  
* Vizion natë: Me kamerën infra të kuqe, mund të regjistroni edhe gjatë natës.
* Rezolucioni i videos: 1920 x 1080 P Full HD
* Formati i videos: AVI
* Kodimi i videos: M-JPEG
* Numri i kornizave të regjistrimit: 30 FPS
* Rregullimi automatik i balancës së bardhë
* Kamera: Kamera CMOS 5 MP
* Rezolucioni i fotografisë: 1920 x 1080
* Formati i figurës: JPEG
* Mikrofoni: i integruar (regjistrimi sinkron i sinjaleve audio dhe video)
* Regjistrimi i zbulimit të audios> Regjistrimi automatik 45db
* Lloji i ndërfaqes: Mini USB
* Porta USB: Porta standarde USB 1.1/2.0
* Kapaciteti i baterisë: bateri litiumi e integruar 380 mAh
* Koha e punës: 2 orë regjistrim video
* Koha e karikimit: 2-3 orë
* Sistemi i mbështetjes: windoës XP/vista/7/8/8.1/10; Sistemi Apple; Linux;
* Kujtesa: Memorie e integruar/32 GB, regjistrim në qark
 

➤ Fashion Dizajn

Kjo kamerë është e padukshme dhe e integruar në një orë normale fashion për meshkuj. Përveç kësaj, gjatë punës së kamerës nuk ndizet asnjë dritë treguese. Me lentet e integruara të kamerës, mund të regjistruar atë që po ndodh. Cilësi mjaft e mirë.  

➤E  Lehtë për t'u përdorur dhe karikuar

Është e pajisur me vetëm dy butona - funksioni, për një përdorim sa më të lehtë dhe praktik.  Një manual i thjeshtë përdorimi ju vjen në ndihmë.

➤ Sinkronizoni kohën e regjistrimit

Shkoni në diskun U dhe hapni skedarin TXT, shkruani kohën dhe ruajeni. Kini parasysh se nuk keni nevojë të ndryshoni formatin e tij.

➤32/64GB Micro SD Card

Një kartë memorie 32/64 GB është e integruar. Kur karta SD të mbushet, skedari më i ri do të zëvendësojë klipin e skedarit të mëparshëm dhe do të ruajë regjistrimin aktual.

➤ Përdorime të Shumëfishta

Kjo kamerë ore mund të përdoret në situata të ndryshme për të regjistruar përvojën e jetës: kalërim, shëtitje, ski, skateboard, pazar, takime, mësime, turizëm, etj.

➤ Masa paraprake:

Shmangni përdorimin e kësaj ore në temperaturë ambienti shumë të lartë ose shumë të ulët dhe shmangni ekspozimin e saj.

Përmbajtja e paketës:

Ore * 1

Kabllo karikimi USB * 1,

Kartë SD e integruar * 1 (32 GB)

Udhëzim * 1

149€