MIKRO DËGJUES AUDIO AMBIENTAL - DEGJIM NE KOHE REALE - IDEAL PER ZYRA- 220 V - VOX SYSTEM

 

Mikrofon ambiental profesional i pajisur me GSM dhe mikrofon të zgjatur ultra-sensibël.

Furnizohet nëpërmjet energjisë elektrike.

Kohëzgjatia dhe ditanca e dëgjimit e palimituar. Mjafton të telefononi nga çdo celular gms, umts etj, duke aktivizuar pajisjen pa asnjë lloj zhurme dhe drite.

Meqënëse merr ushqim direkt nga rrjeti elektrik, ky mikro-përgjues ambiental nuk ka limit ne kohëzgjatje dhe as distance.

Ky mikro- përgjues është e pajisur me sistem aktivizimi zëri të ndjeshëm, e cila në prani të zhurmave apo tingujve në mjedisin në të cilin ajo është e vendosur, automatikisht telefonon në numrin e ruajtur në memorien e saj të brendshme.

Pajisja konfigurohet nga distanca përmes një SMS të thjeshtë.

  • Përmasat: 25 x 15 x 5mm (PAJISJET E TRANSMETERIT) + 40 x 20 x 20MM (POWER SUPPLIED).
  • Jetëgjatësia e baterisë: Pa limit.
  • Distanca e transmetimit të pajisjes: E pakufizuar.
  • Kohëzgjatja e pajisjes aktuale direkte: E pakufizuar.
  • SIM: Vodafone (e rekomanduar).
  • Aktivizimi i zërit: PO

599€