MICRO REGJISTRUES AMBIENTAL

169€

LISTIM I RI

REGJISTRUES ZERI   500 ORE REGJISTRIMI TË VAZHDUESHËM

SUPORTON KARTE MEMORIE 128 GB – REGJISTRON DERI NE 60 m

60€

SPECIFIKAT

Ngjyra: e zezë

Dimensioni: 4.2 * 3.2 * 1.4CM / 1.65 * 1.26 * 0.55 "

Tensioni: 12V

Qëndrueshmëria e baterisë: 20 deri në 29 orë

Frekuenca: 850/900/1800 / 1900MHz

Karta e përputhshme: GSM / SIM

Gama e mikrofonit (metri): 5 ~ 7 (rrezja)

500€

 

GSM SPY USB është pajisje profesionale, e pajisur me sistemin e teknologjisë GSM, i fshehur në mënyrë perfekte në një këllëf USB-je.  Mjafton të kryeni një telefonatë normale për të dëgjuar gjithçka ndodh në ambientin ku është pozicionuar pajisja.

400€

Stirolaps me mikrofon transmetues të padukshëm. Stirolaps elegant, i pajisur me mikrofon ultra të ndjeshëm dhe transmetues UHF.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

400€

Microspia 433 Mhz e future në një abazhur tavoline pune.

737€

Mikro Përgjues Ambiental, i pajiur me mikrofon profesional, GSM dhe proçesorë të fuqishëm të brendshëm, të cilët shërbejnë për  përforcimin e zërit dhe proçesimin e tij automatikisht në ambjente të mëdha. Kjo pajisje shërben edhe si filtrim i audios digjitale duke sfumuar zhurmat në ambient.

1100€

Mikro-sistemi më i mirë profesional me autonomi dhe distancë të pakufizuar, instalim të thjeshtë dhe audio me cilësi të lartë nga mikrofona të fuqishmë Sennheiser pinhole. Ky përgjues është i pajisur me mikrofonat më të mira, të projektuar posaçërisht për instalim në automjetet e pasagjerëve.

700€

Mikrofon ambiental profesional i pajisur me GSM dhe mikrofon të zgjatur ultra-sensibël. Furnizohet nëpërmjet energjisë elektrike. Kohëzgjatia dhe ditanca e dëgjimit e palimituar. Mjafton të telefononi nga çdo celular gms, umts etj, duke aktivizuar pajisjen pa asnjë lloj zhurme dhe drite.

900€

GSM SPY 220 VOX TOP me mikrofonë SENNHEISER është mikropërgjues me distancë dhe pavarësi, pa kufizim, me kualitet zëri të shkëlqyer dhe transmetues GSM.

800€

Mikro përgjuesi profesional mjedisor ULTRA 60 ditor është i thjeshtë në përdorim dhe i pajisur me bateri të dyfishtë të polimerit të litiumit për ndërrim të shpejtë.

350€

SETI RADIO MOUSE + MARRËS është kompleti i përbërë nga një përgjues ambiental MOUSE dhe një marrës i dedikuar me një kanal.

650€

Mikro Përgjuesi 16 Ditor është përgjuesi më i vogël dhe më i avancuar, me distancë dëgjimit të pakufizuar.

540€

Mikro Përgjuesi 10 Ditor është përgjuesi më i vogël dhe më i avancuar aktualisht në treg, me distancë të pakufizuar dëgjimi.

Mikro përgjues ambiental i fshehur në mënyrë të përkryer në një ABAZHUR TAVOLINE.

550€

Mikro përgjuesi GT100 i fshehur në mënyrë të përkryer brenda një karikuesi USB makine, është produkti ideal për ata që duan të monitorojnë bisedat që ndodhin brenda makinave të tyre shpejt dhe me maturi.

Ky mikro përgjues ambiental ka shumë pika të forta, ndër to:

750€

Mikro përgjuesi profesional mjedisor ULTRA 30 ditor është i thjeshtë në përdorim dhe i pajisur me bateri të dyfishtë të polimerit të litiumit për ndërrim të shpejtë.

700€

Mikro përgjuesi profesional mjedisor ULTRA 16 ditor është i thjeshtë në përdorim dhe i pajisur me bateri të dyfishtë të polimerit të litiumit për ndërrim të shpejtë.

450€

Mikro Përgjuesi 4 Ditor është pajisja më e vogël dhe më e avancuar aktualisht në treg, me distancë dëgjimi të pakufizuar.

800€

Kjo është pajisja më e vogël lokalizuese e vendodhjes në botë, që funksionon si GPS, por edhe si dëgjues ambiental falë teknologjisë GSM, në distancë të pakufizuar.

640€

Kjo është pajisja më e vogël lokalizuese e vendodhjes në botë, që funksionon edhe GPS por edhe si dëgjues ambiental falë teknologjisë GSM, në distancë të pakufizuar.