KARIKUES TELEFONI ME WIRLESS KAMERA E FSHEHTE E INTEGRUAR 1080P FULL HD VIZION NATE – DETEKTIM I LEVIZJEVE

 KARIKUES TELEFONI ME WIRLESS

KAMERA E FSHEHTE E INTEGRUAR 1080P FULL HD

VIZION NATE – DETEKTIM I LEVIZJEVE


Rreth Produktit

 

** Karikues telefoni celular me wirless, i cili përdoret si kamera portative. Vendoset në çdo vend. Mund të monitoroni ambientin e shtëpisë, zyrës, punonjësit tuaj etj.


** Aktivizo karikuesin e telefonit me valë: Thjesht vendoseni telefonin në sipërfaqe për t'u karikuar menjëherë, pa pasur nevojë për kabllo si, Samsung Galaxy (S20 / S10 / S9+ / S9 / S8 / S8+ / S7 edge / S7 / S6 edge+, Note 10 / Note 9 / Note 8 / Note 7); 7,5 Ë për iPhone (SE/ 11/1 Pro / 1 Pro Max / XS / XR / XS / XS / X / 8/8 Plus); 5Ë për telefona celularë të tjerë të aktivizuar me Qi ose kufje me valë (përfshirë AirPods).


**[Lidhja e telefonit smart] Lidhni kamerën  me WIFI të ambientit për të pasur qasje nga distanca. Me përdorimin e aplikacionit falas të kamerës, mund të shikoni shtëpinë/fëmijët/kafshët shtëpiake/dado përmes telefonit tuaj celular në çdo kohë dhe kudo. Mund të shikoni video në kohë reale kudo dhe të kapni foto/video ultra të qarta me 1080p / 32 fps.


**[Zbulimi i avancuar i lëvizjes me alarm] ka funksione të zbulimit të lëvizjes dhe kujtesës inteligjente. Kur një objekt ose person lëviz brenda fushës së shikimit, do të merrni menjëherë një njoftim në telefonin tuaj. Mund të shikoni ngjarjet pa vonesë dhe nuk do të humbisni asnjë moment të rëndësishëm. Kjo kamerë WiFi mund të funksionojë edhe gjatë natës ose në mjedise të errëta.

 

**Instalim i lehtë: mjafton ta konfiguroni, vetëm me 3 hapa:

1.      Shkarkoni aplikacionin në telefon;

2.      Lidheni kamerën me telefonin tuaj;

3.      Konfiguro lidhjen WIFI;

Përdorimi i kamerës është shumë i lehtë për këdo.

159€