MICRO REGJISTRUES AUDIO

69€

PRODUKT I RI

REGJISTRUES ZËRI USB PORTABËL SPIUN

Koha e Regjistrimit: rreth 94 orë

Memoria: 8 GB

99€

PRODUKT I RI

REGJISTRUES ZERI - EXTRA I VOGEL

96 Ore Regjistrim  - 8GB Memorie Ruan deri ne 96 Ore Regjistrim

Regjistrim me nje Klikim- Klikoni Butonin "On"

199€

PRODUKT I RI 

REGJISTRUES DIGJITAL ZËRI - 19 DITE KOHE PUNE

 

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

149€

  

REGJISTRUES ZËRI MULTI- FUNKSIONAL

 PERMASA 5mm 23mm & 43 mm

ME AKTIVIZIM  ZERI - OPSION DSP - ENKRIPTIM

 

159€

  

500 ORE REGJISTRIMI TË VAZHDUESHËM

SUPORTON KARTE MEMORIE 128 GB – REGJISTRON DERI NE 60m

SMART – CHIP; 128 GB; ENKRIPTIM FOLDERI; REGJISTRIM ME AKTIVIZIM ZERI; LIDHJE ME SMARTPHONE; PAJISUR ME MAGNET

420€

   PRODUKT I RI

Regjistrues Digjital REC20VJ VOR; Autonomia aktuale 120 ditë (4 muaj) në gatishmëri dhe 320 orë regjistrim.

50€

   PRODUKT IDEAL PER MBAJTJE NE KULETA XHEPI

AUDIO REGJISTRUES 8GB; FLASH DISK; MP3 PLAYER; 3 FUNKSIONE NE 1 PRODUKT

Karakteristikat e Produktit:

750€

   PRODUKT I RI

MIKRO REGJISTRUES 7 DITOR SUPER I VOGEL

850€

Miro Regjistrues Zëri Profesional me super kualitet. I pajsiur me mikrofon gold sennheiser, që regjistrojnë zëra dhe tinguj në mjedisin në të cilin janë vendosur për një javë rresht.

40€

 

8 GB Audio Regjistrues; Usb Flash Drive; Regjistrimi Zëri USB 70 orë

Karakteristikat:

400€

Mikro-regjistrues audio profesional që regjistron në mënyrë të qartë, falë mikrofonit të fuqishëm të amplifikuar, për 12 orë rresht nga ndezja e tij pa asnjë ndërprerje.                 

Me nje përdorim mjaft të thjeshtë, ky micro-regjistrues vjen bashkë me:

650€

Mikro Regjistruesi Zanor MICROTOP 3 Ditor është i fshehur në një mbajtëse praktike, në formë e dorezës origjinale të boksit "Leone". I pajisur me unaza çeliku innovative dhe është në dispozicion në dy ngjyra të ndryshme.

650€

MIKRO-REGJISTRUES audio me dimensione shumë të vogla, vetëm 4.5 x 1.2 x 2.0 cm, i cili regjistron për 48 orë rresht të gjithë zërat dhe bisedat shumë pastër. Kjo në sajë të mikrofonit të inkorporuar dhe aktivizimit të pajisjes, në momentin e dëgjimit të zërave. 

600€

Mirco-REGJISTRUES audio me dimensione shumë të vogla, vetëm 4.5 x 1.2 x 2.0 cm, i cili regjistron për 40 orë rresht të gjithë zërat dhe bisedat shumë pastër. Kjo në sajë të mikrofonit të inkorporuar dhe aktivizimit të pajisjes, në momentin e dëgjimit të zërave. 

500€

Mirco-REGJISTRUES audio me dimensione shumë të vogla, vetëm 4.2 x 1.5 x 0.5cm, i cili regjistron për 12 orë rresht të gjithë zërat dhe bisedat shumë pastër. Kjo në sajë të mikrofonit të inkorporuar dhe aktivizimit të pajisjes, në momentin e dëgjimit të zërave. 

600€

Mikro-regjistrues audio me funksion aktivizim zëri VOX, i inkorporuar në një USB të zakonshme.

99€

Ky regjistrues digjital është fjala e fundit e teknologjisë digjitale dhe mjaft i lehtë në përdorim. Me aktivizimin e butonit REC filloni menjëherë regjistrimi. Gjithashtu i’u lejon të regjistroni në 3 lloje mënyrash:

700€

Mikro-regjistrues profesional me sistem VOX të aktivizimit të zërit. Arrin të regjistrojë deri në 7 ditë (80 orë regjistrim në memorie të brendshme). Kjo pajisje përdoret për regjistrimin e bisedave në mënyrë të fshehtë për një kohë të gjatë dhe me kualitet shumë të lartë audio.

1100€

Regjistrues audio ambiental, në përmasa mjaft të vogla, që regjistron në vazhdimësi (pa pasur nevojën e ndërrimit të baterisë apo kartës së memories) për 14 ditë.

Kjo pajisje profesionale e një teknologjie të lartë është e dizenjuar mbi teknologjitë më të mira prezente në treg si: