Detektor për Gjetjen e Pajisjve Përgjuese si Kamera me WiFi- GSM- Telefona- Celularë- Rrjeti Celuar 3G 2100- 50 MHz

6.0 GHz

PRODUKT I RI

DETEKTOR PËR GJETJEN E PAJISJVE PËRGJUESE SI KAMERA ME WIFI- GSM- TELEFONA- CELULARË- RRJETI CELUAR 3G 2100- 50 MHZ ~ 6.0 GHZ

INFORMACION I PËRGJITHSHËM MBI PRODUKTIN

 • Modeli: VS-8LW
 • Karakteristika të veçanta: Alarm
 • Distanca e Zbulimit: Kamera me valë WiFi- GSM- Telefona- Celularë- Rrjeti Cdeluar 3G 2100
 • Gama e Zbulimit: 50 MHz ~ 6.0 GHz
 • Përgjues pa tel(lidhje): Deri në 20 feet
 • WiFi 2.4GHz: Deri në 30 feet
 • Kamera pa tela (lidhje) 10mW 5.8GHz: Deri në 4 feet
 • Kamera pa tela (lidhje) 10mW 2.4GHz: Deri në 20 feet
 • Telefoni celular GSM: Deri në 50 feet
 • Smartphone: Deri në 14 feet
 • Rrjeti celular 3G 2100: Deri në 25 feet
 • Ngjyra: E zezë

PRODUKTI:

 • Madhësia e pajijses: 11.6 X 7 X 3.3 cm
 • Pesha: Rreth 160g
 • Përdorimi: Personal
 • Ngjyra: E zezë
 • Materiali: Aliazh alumini
 • Garancia: 2 vjet

KARAKTERISTIKAT:

 1. Tregues Smart i të gjithë llojeve të Përgjuesve.
 2. I Besueshëm.
 3. Tregues i fuqisë së sinjalit 4.8-LED.
 4. Dy lloje të mënyrës së paralajmërimit A. Dridhja  B. Beep (i parazgjedhur).
 5. Paralajmërim i fortë i sinjalit (sinjal i lartë) Nëse ka sinjal të fortë përgjues përreth, përdoruesi duhet të ulë ndjeshmërinë në fazën e dytë, paralajmërimi i sinjalit përgjues të lartë do të ndizet me të kuqe për të paralajmëruar përdoruesin.
 6. Treguesi automatik i llojit të sinjalit. Kamera të fshehta/ përgjuese / Lte: sinjale të spektrit analog dhe kamera të fshehta me lidhje ose pa lidhje, përgjues me lidhje ose pa lidhje, bllokues sinjali dhe telefona celularë 2g / 3g / 4g, etj. wifi: sinjale dixhitale të wifi, kamera ip, aparat dixhital pa tel, etj.
 7. Statusi i baterisë dhe karikimit
 8. Butoni poshtë-minus i nivelit të ndjeshmërisë
 9. Aftësia e zbulimit 3g 2100
 10. Zbuloni gsm / 3g / 4g Lte dhe kamera spiune transmetuese
 11. Zbulimi telefonit në gatishmëri / ose jo në gjendje pune
 12. Pa ndërhyrë me ëifi të përhershëm
 13. Identifikim i Kamerave të Fshehura WIFI
 14. Përdorni power bank (bateri shtese) për përdorim të gjatë
 15. Gjetës i lenteve - zbulimi i kamerës me tela
 16. Antena gjysmë e drejtuar

SPECIFIKIM

Gama e zbulimit: 50 MHz ~ 6.0 GHz.

Përmasa: L 11.6 x L 7 x T 3.3 cm (nuk përfshin antenën).

Pesha: Rreth 160g (pa përfshirë baterinë).

 

Fuqia:

1. Përshtatës energjie kalimi 5V DC

2. Bateri AAA / UM-4 e rimbushshme ose bateri e thatë x 4

 

Mënyra e paralajmërimit:

1. Treguesi LED

2. Tingull alarmi biep

3. Përshëndetje Sinjal

4. Dridhje

5. Zbulimi i heshtur i kufjeve

 

DISTANCA E ZBULIMIT

Përgjues pa Lidhje (2mW): deri në 20 feet

WiFi 2.4GHz: deri në 30 feet

Kamera pa tela 10mW 2.4GHz: deri në 20 feet

Kamera pa tela 10mW 5.8GHz: deri në 3 feet

Telefoni Celular GSM: deri në 50 feet

Telefon Smart: deri në 14 feet

3G 2100 Cell Network: deri në 25 feet

Gama e zbulimit: 50 MHz ~ 6.0 GHz

Përmasa: L 11.6 x L 7 x T 3.3 cm (nuk përfshin antenën)

Pesha: Rreth 160g (pa përfshirë baterinë)

 

 

 

 

549€