REGJISTRUES ZERI - 500 ORE REGJISTRIM I VAZHDUESHEM- AKTIVIZIM ZERI- SISTEM VOR- PAJISJE IDELAE PER REGJISTRIME TE GJATA

REGJISTRUES ZËRI - 500 ORE REGJISTRIM I VAZHDUESHËM - SUPORTON KARTE MEMORIE 128 GB – REGJISTRON DERI NE 60 M2 DISTANCE

Smart – Chip

Karte Memorie 128 gb (jo e përfshirë)

Regjistrim me Aktivizim Zeri

Lidhje me Smartphone

Pajisur me magnet

 • Regjistrues i Jashtëzakonshëm Zëri; Pajisur me bateri të integruar litium të polimerit me kapacitet të lartë dhe sistemi inteligjent i menaxhimit të energjisë AI, duke zvogëluar konsumin e energjisë të regjistrimit, rreth 500 orë kohë të gjatë regjistrimi për të përmbushur nevojat tuaja.
 • Bateri Litium Polimeri
 • 500 orë Regjistrimi të vazhdueshëm
 • I lehtë për t’u përdorur
 • Regjistrim HD
 • Pajisur me magnet
 • Memorje e brendshme e integruar
 • Reduktimi i zhurmës në distanca të gjata
 • Ruan skedarët automatikisht kur mbaron bateria
 • Regjistrimi me një klikim për të parandaluar gabimet operacionale
 • Butoni i pavarur i regjistrimit, butoni i aktivizimit të zërit i pavarur, për të shmangur operacionet e vështira
 • Cilësia e zërit pa humbje
 • Regjistrimi 384KBPS, i qartë dhe natyror, zvogëlon shtrembërimin, fuqinë e fortë shpërthyese, mund të përpunojë imtësisht tinguj të dobët, të rikthejë skenën reale, të përmbushë kërkesat tuaja të cilësisë së tingullit
 • Funksion i Aktivizimit të Zërit. Kur tingulli është më i madh se 30 decibel fillon regjistrimi. Nëse tingulli është më pak se 30 decibel, regjistruesi ndalon regjistrimin, duke ju ndihmuar të kurseni energji dhe memorie.
 • Modaliteti standard / NOR
 • Modaliteti i regjistrimit të aktivizuar nga tingulli / VOR
 • Sipas mjedisit, distanca e regjistrimit është rreth 60 metra. Për sa kohë që veshi i njeriut mund të dëgjojë tingullin, regjistruesi mund të regjistrojë.
 • Gjatë procesit të regjistrimit, nuk ka zë, pa dritë, funksion tërheqës magnetik, mund ta vendosni ne cdo ambient ku jeni të interesuar.
 • Lidhje  kompjuterike dhe lidhje me telefonin celular (lidhja e telefonit celular suporton vetëm Android)
 • Mbështetni lidhjen OTG të telefonit celular Android, mund të dëgjoni regjistrimin në celular, të shikoni skedarët e menaxhimit të ngarkimit në çdo kohë (vetëm për telefonin Android).

 

 

 

 

 

 


 

 


 

159€