REGJISTRUES ZERI MULTIFUNKSIONA; ME PERMASA JASHTEZAKONISHT TE VOGALHT TE

LISTIM I RI

REGJISTRUES ZËRI  ME PERMASA JASHTEZAKONISHT TE VOGLA PER VETEM  5mm 23 mm & 43 mm

ME AKTIVIZIM  ZERI - OPSION DSP - ENKRIPTIM

 

 • Regjistrimi fillon kur ka tingull (më i madh se 30 decibel)

 

 • Ndalon së regjistruari kur nuk ka tingull (ose më pak se 30 decibel)

 

 • Regjistrues Zëri në përmasa tejet të vogla.

 

 • Dizajn ultra i hollë, kompakt dhe i lëvizshëm.

 

 • Regjistrimi me një klikim (butoni off/on)

 

 • Redukton automatikisht zhurmat e ambientit, duke i dhene perparesi zërave kryesore në sfond.

 

 • Koha, në datë, orë.

 

 • Ruan automatikisht skedarët kur mbaron bateria.

 

 • Dokument i Enkriptuar (askush përvec jush nuk mund të dëgjojë regjistrimin)

 

 • Ideal për vendosje në çanta dore

 

 • Përmasat (Trashësia 5 mm-  Gjerësia 23 mm - Lartësia 43 mm)

 

 • Zvogëlon automatikisht zhurmat në ambient.

 

 • Reduktimi i zhurmës pa zë.  Ju lejon të dëgjoni tingullin real të zërit.

 

 • E pajisur me opsionin DSP + teknologji inteligjente e zvogëlimit të zhurmës

 

 • Çip i integruar i zvogëlimit të zhurmës

 

 • Ndarja automatike e teknologjisë akustike

 

 • DSP + zvogëlon shumë valët e zërit të zhurmës në mjedise të ndryshme, duke regjistruar kështu cilësinë e vërtetë të zërit.

 

149€