REGJISTRUES ZERI 60 DITOR - FUNKSIONON DHE SI POWER BANK - PERMASA TE VOGLA

 

 

REGJISTRUES ZËRI – REGJISTRIM 1,100 ORË - FUNKSIONON EDHE SI POWER BANK - PËRMASA TË VOGLA

KARAKTERISTIKAT

  • Regjistrues Zëri - Audio, i zi, I pajisur me magnet të fuqishëm, që e bën më të lehtë fshehjen  e tij
  • Regjistrim i lehtë, mjafton të klikoni butonin on të ndezjes / & off për fikjen
  • Asnjë dritë apo zhurmë gjatë regjistrimit. Regjistrim i plotë në heshtje
  • Aktivizim Zëri; Kur ka zëra aktivizohet në mënyrë automatike
  • Në mos prezencë të zërave në ambient kalon në modalitetin standby;
  • 600 orë regjistrim të vazhdueshëm;
  • 1,100 orë regjistrim në modalitetin standby
  • Regjistrimi dëgjohet në MP3, WMA, WAW
  • Sinkronizim i orës & datës

PAKETIMI

1*Regjistruesi/ Pajisja

1*Kufje 

1*Udhëzues

1* Kablloja e të dhënave

1*Kutia e paketimit

 

 

 

169€