MARRËS DHE SKANER PROFESIONALË

450€

Marrës për micropërgjues tx-ss

550€

Marrës per UMB-400/FPK-250/cd-voxer

160€

Marrës 433MHz në FM i realizuar për të marrë informacione nga transmetues 433Mhz. Ka një dalje anësore që bën të mundur lidhjen me kufjet ose aparatin regjistrues.

Ushqehet nëpërmjet baterisë 9V ose nëpërmjet ushqyesit. Set i kompletuar së bashku me kufjet.

260€

Marrës i ri portabël, pasuesi natyral i të famshmit IC-R5.