Karikues Celulari WiFi me Kamera të Fshehtë të Integruar - Orë Elektronike - Kamera HD 1080P 2MP

 

Kamera e FshehtëI projektuar si një karikues telefoni me vale WiFi, me kamera të fshehtë të padukshme, e integruar. Mund ta vendosni këtë kamerë të fshehtë në tavolinë, ndërsa të tjerët do mendojnë që është thjesht një karikues telefoni celular me valë. Nuk vërehet asgjë gjatë regjistrimit. E përkryer për monitorim të fshehur të shtëpisë /zyrës /dados.


Shikim dhe Regjistrim nga DistancaVendosni kamerën spiune të lidhur me rrjetin WiFi në vendin që dëshironi. Kamera do të transmetojë drejtpërsëdrejti. Ju do të keni mundësinë të shikoni në distancë dhomën tuaj  nga kudo ndodheni. Nëpërmjet aplikacionit, ju mund të bëni fotografi, të regjistroni video dhe të ruani/ri-shikoni video nga celularët ose tabletët tuaj.


Zbulimi i lëvizjes dhe Sinjalizimet InteligjenteKur kjo kamera spiune të ndjejë lëvizje, do t'ju njoftojë duke dërguar një mesazh në telefonin tuaj celular. Përmes aplikacionit, do të bëjë automatikisht  foto të zbulojë lëvizjet. Gjithashtu, aktivizoni opsionin e  zbulimit të lëvizjes për të regjistruar video dhe për të mos humbur asnjë moment të rëndësishëm.


Karikues Telefoni Celular i Shpejtë me valë WIFILironi duart nga kabujt, duke përdorur këtë karikues me valë wifi për të karikuar telefonin tuaj. Ky karikues arrin të karikojë iPhone 8/8 Plus, iPhone XS Max/XS/XR/X/S, Samsung Note10/9/8 , Galaxy S9/S9+/S8/S8+/S7, seritë Galaxy 7 dhe pajisje të zgjedhura LG, Sony dhe pajisje të tjera të aktivizuara me Qi.


Instalim i LehtëShkarkoni aplikacionin falas "IOTLiving" nga dyqani i aplikacioneve ose google play, i lehtë për t'u konfiguruar lidhjen WiFi nga telefoni juaj. E përputhshme me telefonat celulare iOS/Android/Tabletat/Pad/PC.

199€