LOKALIZUES GPS TOP LINK NË KOHË REALE 60/80 DITË

PYESNI PER CMIMIN

Lokalizues GPS Profesional TOP LINK në kohë reale. Autonomi e gjatë.  Nëpërmmjet një sms të thjeshtë tregon pozicionimin ekzakt të vendodhjes së pajisjes.   GPS LINK TOP falë baterisë së integruar të litiumit ofron një autonomi me një numër të lartë thirrjesh (p.sh. 10 thirrje në ditë) për  90  ditë, ndërsa me një fazë të gjatë gatishmërie mund të arrijë një kohëzgjatje maksimale prej më shumë se 180 ditë.                                    

Nga përdorimi i thjeshtë dhe pozicionimi i menjëhershëm GPS LINK TOP vjen me:

  • Manual në gjuhën shqipe.
  • Karikues i posaçëm.

KARAKTERISTIKA TË TJERA

  • Magnet I fuqishëm Neodymium (Nd) te integruar me fuqi te pabesueshme për pozicionim të shpejtë dhe të sigurt.
  • Dimensionet jashtëzakonisht të reduktuara: 128mm * 68mm * 35mm.
  • Bateri e rikarikueshme 18000 mA polimer litiumi me performancë të lartë.
  • SMS alarm në rast të lëvizjes.
  • Përputhshmëria me Smartphones dhe Tabletë Android, Apple, Ëindoës Phone.
0€