GPS Link ECO Profesional

Transmetim të saktë të pozicionit ku ndodhet. I pajisur me magnet të fuqishëm. Autonomi 20 ditore dhe me përdorim mesatar prej 10 transmetimesh në ditë.

Kjo pajisje vjen mjaft e vogël në madhësi dhe shumë e lehtë për t'u përdorur. Mjafton të bëni një telefonatë normale në numrin e kartës SIM të vendosur në pajisje për të marrë nëpërmjet një SMS të thjeshtë me:

  • Link-un që përmban vendodhjen e azhurnuar të automjetit / objektit në të cilin ndodhet GPS.
  • Data dhe ora.
  • Përqindja e baterisë.
450€