Vëzhgimi martesor

Nëse dyshoni se gjysma tjetër është jobesnike, shpesh aspekti i “mos-njohjes”  bëhet pjesa më e keqe e një martese ose marrëdhënieje potencialisht të pabesë. Ne kemi trajtuar qindra investigime martesore gjatë viteve të fundit dhe i’u sigurojmë diskrecion të plotë e ndjeshmëri ndaj marrëdhënies tuaj, kur vendosni të mbledhni dëshmi vitale nëpërmjet “vëzhgimit martesor”.

Shpesh dyshimet ngrihen për shkak të ndryshimeve të sjelljes së partnerit dhe është e paqartë nëse këto ndryshime janë aq të pafajshme, siç ata pretendojnë. Në disa raste agjentët tanë kanë gjetur se partneri i dyshuar si tradhëtar thjesht po planifikonte një surprizë për gjysmën tjetër. Megjithatë kjo nuk është gjithmonë kështu. Nëse ndiheni të sigurt se partneri juaj është i pabesë dhe mban sekrete prej jush, kjo mbetet thjesht një çështje për t’u provuar.

Shenjat e mundshme të tradhëtisë:

  • Ata qëndrojnë të distancuar/injorim, ose kthehen në mbrojtës kur konfrontohen me ju.
  • Ndryshime të dukshme në përdorimin e telefonit celular.
  • Ata nuk i përgjigjen telefonit në prezecën tuaj.
  • Ata punojnë me orë të vona, më shpesh se zakonisht.
  • Ata janë protektivë rreth historikut të përdorimit të kompjuterit dhe ndryshimin e zakonit të përdorimit të tij.
  • Shpenzojnë më shumë kohë larg shtëpisë.
  • Rrobat e tyre kanë erë të veçantë parfumi, alkooli ose tymi.
  •  Ata nuk janë aq të interesuar për seks.

Këto janë vetëm disa shenja që ngrenë dyshimin, se partneri është jobesnik.

Në Institutin e Detektivit Privat, ekipi ynë profesionist është i specializuar në kryerjen e investigimeve konfidenciale martesore kudo në botë. Nëse keni përjetuar një nga shenjat e mësipërme, mos hezitoni të na kontaktoni për hollësi të mëtejshme se si mund t’ju ndihmojmë. Ne punojmë shumë që të përshtasim çdo hetim për nevojat e klientit dhe jemi në gjendje të ofrojmë dëshminë e nevojshme për t’a kënaqur atë.

Për më shumë informacion mbi shërbimet e investigimit martesor që ne ofrojmë, ose për të  biseduar me një anëtar të ekipit tonë në lidhje me shqetësimet tuaja, ju lutem mos hezitoni të na telefononi në 067 211 5555.