MICRO GSM-GPS 1 DITOR

CMIM OFERTE PER VETEM 99 EURO

GPS më i vogël në botë me funksion lokalizues të dëgjuesit ambintal GSM, për të dëgjuar në distancë të palimituar çdo gjë që ndodh në ambientin rreth pajisjes.

Në fakt MICRO GSM-GPS 1 DITOR është i pajisur me mikrofon të amplifikuar, posaçërisht i studiuar për të perceptuar zërat, edhe po të jetë në cantë, në xhep apo në vende ku mikrofoni është i mbuluar.   

Ky produkt, fryt i nanoteknollogjisë të fundit, funksionon përmes një karte mikro SIM me qëllim optimizimin e përmasave shumë të vogla të produktit.   

MICRO GSM-GPS 1 DITOR gjithashtu shfrytëzon një bateri të rikarikueshme me polimere litiumi (më performuese se ajo me jone litiumi) që garanton një pavarsi 24 orë të produktit me 30 SMS dhe një orë dëgjim ambiental, edhe pse përmasat e tij janë shumë të vogla. 

Ideal për vendosje të shpejta.  Mbasi keni vendosur kartën SIM, shtypni vetëm një buton për të bërë të mundur ndezjen e produktin. Mjafton t’a karikoni me karikuesin apostafat për 90 minuta dhe produkti është gati përsëri për përdorim.

PERMASAT E GPS: 30mm*30mm*13mm

99€