ENDOSKOP METALTECH

Endoskop professional, ushqehet nga 4 bateri AA me 1.5V. Monitor TFT 6 cm, rezolucioni i mikrokamerës 640*480

Ideal për të kontrolluar mikro-përgjuesit në brendësi të makinave, tubave apo vendeve të ngushta. Kjo pajisje përbëhet nga 2 led me fuqi të rregullueshme për të ndricuar zonën e vëzhgimit dhe një mikrokamer me trashësi 9mm, si dhe një zgjatues sondë prej 57 cm.

400€