GPS NË KOHË REALE I SHPEJTË 15 - 30 DITË

LOKALIZUES GPS NË KOHË REALE 15- 30 DITOR tregon pozicionin e pajisjes në kohë reale, automatikisht çdo 5 sekonta dhe memorizon informacionin në një server të posaçëm për një periudhë 1-vjecare.

Falë kësaj pajisje do të shfaqet në çdo moment pozicioni i objektit apo automjetit në të cilën është vendosur pajisja, adresen e tij dhe përqindjen e baterisë, si nga smartophoni juaj (Android apo Apple) ashtu dhe nga PC. Do të shikoni rrugën e përshkruar të memorizuar pa pasur nevojë të tërhiqni pajisjen.

Përdorim shumë i thjeshtë. Për të aktivizuar produktin është e nevojshme të vendosni një kartë SIM (me ofertë interneti) dhe nëpërmjet një sms të thjeshtë të merrni të dhënat.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:  

  • Marrja e kordinatave automatikisht çdo 5-10 sekonta.
  • Ruajtë e koordinatave për periudhë 1-vjeçare.  
  • Shpejtësi e komunikimit me serverin qëndror, i ndodhur fizikisht në Europë.
  • Bateri me polimere litiumi me aftësi mahnitëse dhe konsum të ulët të komponentëve, që bëjnë të mundur një autonomi të produktit nga minimumi 15 ditë në maksimumin e tij 30 ditë (në bazë të orëve të lëvizjes ditore dhe nga intervali i dërgimit të të dhënave).
  • Mbulesë e punuar me material ushtarak rezistent ndaj temperaturave.
  • Marrje e fuqizuar e sinjaleve GPS dhe GSM dhe në kushte ekstreme.
  • Përmasat: 8cm x 5.5cm x 4cm 
1300€