MIKROFONA SPECIALE PROFESIONALË

350€

Mikrofon me drejtim special ultra i ndjeshëm me parabolë dhe kufje.

Mikrofon me drejtim special shumë i ndjeshëm, i përbërë nga një mikrofon i fuqizuar i vendosur në parabolë dhe kufje për dëgjime profesionale.

150€

Microfon me drejtim, me parabolë, dylbi, dhe regjistrues dixhital