Investigimi i kujdestarisë së fëmijëve

Gjyqtarët janë qënie njerëzore dhe ata gjithashtu bëjnë gabime. Për fat të keq, ndonjëherë gjyqtarët bëjnë gabime kur bëhet fjalë për kujdestarinë e fëmijëve. Nuk është e pazakontë që një gjykatës t'i japë kujdestarinë fillestare një prindi që ndoshta nuk është domosdoshmërisht kujdestari më i mirë për fëmijën. Pas divorcit është shumë e zakonshme që një individ të fillojë të jetojë një mënyrë të papërgjegjshme dhe të papjekur; në disa raste të tjera,  individi angazhohet në aktivitete dhe / ose sjellje të dëmshme, të rrezikshme dhe madje të paligjshme, në dëm të fëmijës së tij.

Nëse mendoni se ish bashkëshorti juaj merret me aktivitete që përbëjnë rrezik për mirëqenien fizike dhe / ose emocionale të fëmijës suaj, atëherë do t'ju duhen prova, pasi gjykatat nuk do të marrin fjalën për ju.

Instituti i Detektivit Privat i trajton të tilla raste me shumë seriozisht dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë të fitoni kujdestarinë e fëmijës. Fakti më stresues për një prind është të dijë se fëmija do të ishte më mirë nën kujdestarinë e tij.

Ne e kuptojmë dhimbjen tuaj dhe do t'ju udhëzojmë personalisht për të kapërcyer me sukses këtë periudhë të vështirë; Ne do t'ju ofrojë emrat e avokatëve, të specializuar në trajtimin e rasteve të kujdestarisë së fëmijëve. Niveli juaj i stresit do të ulet ndjeshëm kur të trajtoni problemin me ne.

Kur kanë të bëjnë me kujdestrainë e fëmijëve, gjykatësit nuk duan të dëgjojnë "Ai tha ...", "ajo tha ..." ata duan "prova konkrete". Kur flitet për divorc, çështja më e vështirë është kujdestaria e fëmijëve. Shpesh kujdestaria e fëmijëve kthehet një betejë serioze në dyert e gjykatave. Nëse nuk keni prova të nevojshme, rrezikoni të humbisni kujdestarisë e fëmijës dhe në disa raste edhe të takimeve me ata.

Nëse besoni me të vërtetë se jeni kujdestari më i mirë i fëmijës dhe besoni se mirqënia e fëmijës do të rritet nëse jeton me ju, atëherë duhet punësoni atëherë punësoni një agjenci që është trajnuar posaçërisht për ndërtimin e një rasti të kujdesshëm të Fëmijës.

10 Gjërat që mund t'ju ndihmojnë në betejën e fitimit të kujdestarisë së një fëmije!

Nëse i përgjigjeni me Po njërës prej këtyre pyetjeve, atëherë duhet të veproni sa nuk është tepër vonë:

  • A vepron ish bashkëshorti/ja juaj me papërgjegjshmëri, duke jetuar si 20 vjeçar/e?
  • A e lë ish bashkëshorti/ja juaj fëmijën në shtëpinë e prindërve që ai / ajo të mund të dalë dhe dëfrhet me miqtë e tij / saj?
  • A konsumon alkool ose lëndë narkotike?
  • A qëndron në lokale deri në orët e vona të natës?
  • A konsumon alkool dhe / ose drogë dhe pastaj drejton automjetin?
  • A shoqërohet me dikë që e ndjeni se është i rrezikshëm për fëmijës tuaj?
  •  A abuzon fizikisht ose verbalisht me fëmijën ish  bashkëshorti/ja juaj?
  • A është dënuar penalisht ishi juaj kohët e fundit?

Fëmija është fokusi ynë kryesor gjatë investigimit ... dhe ne kurrë nuk e humbim fokusin.

Për konsultë falas na kontaktoni në 067 211 5555 ose na shpjegoni rastin tuaj në adresën e postës elektronike kontakt@detektivprivat.al