JR-1000 DETEKTOR PËR KAMERAVE TË FSHEHTA

Me anë të detektorit JR-1000, do të gjeni mikro-kamerat spiune të fshehur në mjediset e shtëpisë/ zyrës, ose në vende të tjera ku keni frikë për privatësinë tuaj (kamera wirless ose në transmetim ose në regjistrim në DVR ose në bord) / bordi i integruar i rrjetit), kjo falë një sistemi kompleks të lenteve të polarizuara dhe lazerit të integruar në produkt.