Nxjerra E Të Dhënave Të Personit Që Ka Ndërruar Jetë

A keni nevojë për qasje në të dhënat e një të afërmi tuaj të dashur që ka ndërruar jetë?

Shkyçni llogaritë në internet, foto të çmuara dhe më shumë.

Zhbllokoni llogaritë në internet të një të afërmi të vdekur ose rikuperoni foto të vlefshme

Ne mbledhim të dhëna dhe prova nga celularë, kompjutera dhe kompanitë high-tech për të ndihmuar në zgjidhjen e një game të gjerë çështjesh si:

  • Përcaktimi i shkakut të vdekjes.
  • Proçedura civile ose penale.
  • Rastet me kusht.
  • Hetimet e sigurimeve.
  • Arkiva e trashëgimisë së një personi të dashur.
  • Vërtetimi ose mohimi i një alibie.

Ne jemi të specializuar në rikuperimin e të dhënave nga kompjutera dhe pajisje të ndryshme, si dhe të qasemi në adresat personale të personit si Facebook, Gmail, iCloud dhe më shumë. Ekipi ynë do të kërkojë kredenciale hyrje nga çdo kompani që ka ruajtur ose mbledhur të dhëna nga një person i vdekur.

ÇFARË BËJMË NE

Punoni me ekipin tonë për të zbardhur të vërtetën.

RIKUPERIMI I TË DHËNAVE

Rikuperojmë foto dhe dokumente të çmuara, edhe nëse janë të fshehura ose të fshira.

ZGJIDHNI NJË MISTER

Të dhëna nga pajisjet dhe kompjuterët tregojnë ngjarje dhe komunikime në ditët para se të ndodhë vdekja.

FITONI QETËSINË MENDORE

Ne ju ndihmojmë të hyni në llogaritë në internet të një personi të dashur që ka ndërruar jetë.

 

ÇËSHTJE GJYQËSORE

Përdorni raportin tonë të hollësishëm, të pranueshëm ligjërisht në gjykatë.

RASTE QË REZULTOJNË NË TË DHËNA TË KYÇURA

VRASJE

Ne jemi në gjendje të zbulojmë të dhëna që hetuesit e policisë nuk kanë mundur t’i marrin. Shërbimet tona të hetimit digjital arrijnë të ri-kuperojnë të dhëna të tilla si, mesazhet me tekst, regjistrat e thirrjeve, regjistrat e vendodhjeve të GPS, posta elektronike, fotot dhe postimet në media sociale, për të hedhur sa më shumë dritë mbi çështjen.

VETËVRASJE

Shërbimi i Kriminalistikës Digjitale zhbllokon provat dixhitale që zbulojnë rrethana ose shkaqet që çuan deri në vdekje. Tekstet, postat elektronike, historia e shfletuesit, edhe më shumë mund të zbulojnë marrëdhënie, aktivitete ose biseda të panjohura më pare, që mund të japin përgjigje.

PERSONAT E ZHDUKUR

Ekipi ynë përdor zbulimin e adresës së IP për të zhbllokuar ndërveprimet e fundit të regjistruara të personit të zhdukur me e-mail, media sociale ose llogari të tjera në internet. Ne ndërtojmë “gjurmë gishtash” të plotë dixhitale, duke lidhur të gjitha aktivitetet që ka kryer personi në internet.

VDEKJE AKSIDENTALE

Ekspertët tanë të kriminalistikës digjitale pasqyrojnë informacion mbi shkaqet e vdekjes. Ne jemi në gjendje t'ju ndihmojmë të gjeni qetësinë shpirtërore dhe përgjigjet e munguara.