REGJISTRUES ZËRI - 500 ORË REGJISTRIM I VAZHDUESHËM- PRODUKTI MË I SHITUR

 

 

REGJISTRUES  ZËRI - REGJISTRIM I VAZHDUESHËM PËR 500 ORË - PRODUKTI MË I SHITUR- PËRMASA TË VOGLA

 [Regjistrues Digjital Zëri, i pajisur me magnet të fortë]

Thithja e fortë magnetike bën që regjistruesi të ngjitet kudo, nën shtrat, tryezë zyre, makine, duke e bërë regjistrimin të lehtë dhe të fshihet lehtësisht.

[Reduktim i Zhurmave]

Tingulli i regjistrimit është 40% më i qartë se regjistruesi digjital normal i zërit.

[Saft]

Një kyçje e fjalëkalimit gjithashtu e bën regjistruesin tuaj të zërit një mbajtës të sigurt dhe sekret (të vendosur në kompjuter).

[Regjistrues profesional PCM Flawless]

Modulim profesional regjistrimi, stereo autentike. Është i pajisur me çip GMY dhe DGC (zvogëlim  zhurmë), që ju bëjnë të shijoni regjistrim të pastër kristal HD në klasa, leksione, takime, fjalime, intervista, prova etj.

[Aktivizim Zëri, i Lehtë në Përdorim]

Ky regjistrues zëri është i lehtë në përdorim. Shtypni butonin "on" për të filluar regjistrimin dhe butonin "off" për ruajtjen e tij.

[50m2 Regjistrim në distancë të gjatë] 

I pajisur me mikrofon me ndjeshmëri të lartë, i cili regjistron pastër dhe lehtësisht zërin brenda 50m2.

 

 

SPECIFIKAT TEKNIKE:

Instalimi

Magnet i Fuqishëm

Formati Regjistrimit

MAV

Diktofon Profesional

192Kbit 50Db

Formati i Regjistrimit

MP3/WAV/WMA

Vala

20Hz~20KHz

Raporti i Sinjalit ndaj Zhurmës

Më i madh se 88dB

Sistemi Suportues

Më pak se 0.05%

Temperatura e Punës

-5 to 50°C

Përmasat

70*27*21mm

 

179€