Verifikoni Komunikimet E Fëmijës Suaj

A shqetësoheni se me kë po flet fëmija juaj në internet? Ekspertët tanë zbulojnë tekste dhe email, si dhe gjurmojnë adresat IP.

MOSNJOHJA ËSHTË E FRIKSHME

Të rinjtë kalojnë orë të panumërta në internet. A e dini se me kë po komunikojnë fëmijët tuaj? Për çfarë po flasin? Çfarë lloj imazhesh dhe informacionesh ndajnë në internet? Ky mund të jetë një burim shqetësimi i vazhdueshëm. Ne ju ndihmojmë. Ekspertët tanë të forensikës digjitale përdorin prova nga telefonat dhe kompjuterët në mënyra të ndryshme për të përcaktuar se për çfarë dhe me kë kanë folur në internet fëmijët tuaj. Ne zbulojmë mesazhe me tekst dhe email, madje edhe mesazhet e fshira. Ne shqyrtojmë regjistrat e thirrjeve dhe historinë e shfletuesit. Zbulojmë termat e kërkimit të shtypur në Google dhe në shfletues të tjerë të internetit. Të gjitha këto detaje mund t'ju ndihmojnë të kuptoni se çfarë po ndodh, në mënyrë që të merrni vendime mbi baza informacioni.

  • MËSONI ME KË FLASIN: Teknikat tona do të ndihmojnë në përcaktimin e vendodhjes së personit kudo qoftë ai.
  • SHIKONI KOMUNIKIMET: Ne nxjerrim prova nga telefonat celularë dhe kompjuterat për të zbuluar me kë kanë qenë në kontakt, përmbajtjen e postës elektronike (email) dhe teksteve, kërkimet që ata kanë bërë në internet dhe shumë më tepër. Ne madje, arrijmë të gjejmë të dhëna të fshira.
  • KËRKIMET E PËRGJITHSHME: Ekspertët tanë të liçencuar arrijnë të mbledhin brenda një kohe të shkurtër informacione të tilla si të dhënat kriminale, bashkëpunëtorët e njohur, mosha, adresa etj.
  • PROVA DIGJITALE: Ne nxjerrim të gjitha provat nga pajisjet dhe i sigurojmë ato në një format lehtësisht të aksesueshëm, në mënyrë që të rishikoni provat në thellësi.

GJENI PËRGJIGJE BRËNDA NJË KOHE TË SHKURTËR:

Interneti është një vend i rrezikshëm për fëmijët. Ju duhet e vërteta përpara se të jetë vonë.

VEPRONI

Pasi të dini se çfarë po ndodh, mund të ndërmerrni hapat e duhur për të mbrojtur fëmijën tuaj.

MOS MENDONI ME

Me provat që ne ofrojmë, ju do të dini saktësisht se çfarë po ndodh.

Telefononi në 067 211 5555, ose Kosove +383 49 256 501 na dërgoni një email ose bisedoni në internet me një anëtar të ekipit. Përfaqësuesit tanë të përkushtuar janë në dispozicion 24/7/365