KAMERA TE FSHEHURA MINIATURE

149€

  PRODUKT I RI

HD MINI KAMERA MD13 / E PAJISUR ME BATERI/  24 ORE REGJISTRIM/ RREZE INFRA/ ZBULIM I LEVIZJEVE/ KAMERA MBIKEQYRSE/ BATERI 2000mAh

Note: SHENIM

119€

Orë Elektronike Dore Pajisur me Mini - Kamera 1080P HD

Regjistrues Video & Audio Digjitale - Kamera e Vogël Mikro

Cip i Integruar për Reduktimin e Zhurmave

SPECIFIKAT E PRODUKTIT

129€

  PRODUKT I RI

Orë Kamera WIFI 4K UHD; Vizion Nate; Alarm levizje; Monitorim në Distancë; Kamera CCTV; IP Sigurie; KAMERA E PADUKSHME

KARAKTERISTIKAT  E PRODUKTIT

Mikro telekamera me një gamë të pabesueshme prej 11 orësh regjistrimi audio / video të njëpasnjëshme. Regjistrues i veçantë mini, i pajsiur me kamera me ngjyra dhe mikrofon të integruar, ndërsa lente e kamerës është e fshehur në komcë. Produkt ideal për t'u fshehur pas një këmishë.

350€

Kjo pajisje është një telekamera ultra e vogël me difinizion të lartë dhe vizion të shkëlqyer gjatë natës. Përmasat janë vetëm 9.5 X 9.5 X 12mm, pesha 1 gr. Instalohet shumë thjesht dhe fshihet kudo. 

900€

Ky mini kit profesional, nw miniature, është ideal për filmime, për mbikqyrje në makinë, apo dokumentim me video të ngjarjeve dyshuese. Kjo pajisje, bazuar në teknikat e saj specifike, është një nga produktet më të mira të llojit të vet.

350€

Orë speciale argjendi, e pajisur me mini kamera, me rezolucion të lartë dhe rreze infra, mikrofon dhe DVR të fshehur në brendësi të një ore dore. Kjo orë kryen regjistrime si video ashtu dhe audio, me kualitet të lartw dhe i ruan në memorien e brendeshme 4GB.

350€

Çelësi për makina të tipit Audi, me sistem të brendshem të sofistikuar regjistrimi audio/video dhe rreze infra.

1100€

Mini regjistrues audio/video me telekamera me ngjyra, rezolucion të rregulleshëm, sensor lëvizje, funksion të mbishkrimit dhe pavarësi 18 orë.

130€

Mikrokamera e fshehur në një sensor normal alarmi anti-duhan. Micro-kamera speciale me ngjyra dhe imazhe CCD e fshehur në mënyrë perfekte në një sensor alarmi antiduhan. Kjo micro-telekamera përcjell imazhe me kualitet të lartë, që nuk shtrembërohen nga asnjë fushë manjetike.

800€

Micro-kamera 14 orë SNK është një mikro-regjistrues video dhe audio profesional, me rezolucion të lartë (640 x 480), me opsion Motion dhe kartë memorie SD deri ne 32GB. Regjistron deri në 10 orë me baterinë e vet dhe deri në 14 orë me opsionin Motion.