Anti Vëzhgimi

A jeni të shqetësuar për privatësinë tuaj? A dyshoni se mund të jeni nën mbikëqyrje?

Megjithëse ideja se bisedat tuaja po regjistrohen dhe monitorimi i lëvizjeve tuaja i’u duket një proces i shtrenjtë, realiteti flet ndryshe. Pajisjet e përgjimit kanë rënë si në çmim ashtu edhe në madhësi dhe gjenden kudo në treg.

Instituti i Detektivit Privat ka një ekip operatorësh të aftë, të trajnuar në Itali, për proceset e anti-vëzhgimit dhe kryesisht të pastrimit të përgjuesve në ambientet e biznesit, ato private dhe në automjete.

Shenjat që tregojnë se jeni nën vëzhgim:

Sot, si bizneset ashtu edhe individët privatë, janë në rrezik nga mjetet e ndryshme të përgjimit që ekzistojnë në treg. Nëse keni një konkurrent në biznes që ka si qëllim marrjen e sekreteve të kompanisë suaj, ai fare lehtë dhe me një kosto mjaft të ulët, arrin të përdorë pajisje përgjimi, duke i shkaktuar dëm biznesit dhe jetës tuaj personale.

Ka një numër shenjash për të parë nëse dyshoni se jeni nën mbikëqyrje, duke përfshirë:

  • Zhurmë në linjën tuaj telefonike. Mund të shfaqet në formë zhurme ose qetësi absolute.
  • Konkurrentët e biznesit tuaj, njohin çdo lëvizje tuaj.
  • Marrja e dhuratave të papritura ose materialit promovues përmes postës ose të lënë nga shitësit.
  • Ndryshime të lehta në sendet fizike në shtëpinë, zyrën ose automjetin tuaj, duke përfshirë qilim, alarmet e tymit, tapiceri, ose pajisje.
  • Vizita të pa kërkuara nga kompanitë e shërbimeve apo të mirëmbajtjes.
  • Automjete të paidentifikuara, të pozicionuara pranë shtëpisë ose ambientit tuaj të punës.

Si funksionon Anti-Vëzhgimi

Nëse dyshoni se jeni nën mbikëqyrje, është e rëndësishme të zbuloni të vërtetën dhe të mbroni jetën tuaj dhe asetet e biznesit. Në mënyrë që të ruani elementin e befasisë, na vizitoni direkt pranë zyrave tona. 

Ekipi ynë i Anti - Vëzhgimit përdor teknologjinë më të përparuar për të kryer një spastrim elektronik të shtëpisë tuaj ose ambieteve të biznesit. Ne zbulojmë çezmat telefonike, pajisjet elektronike të dëgjimit, radio dhe kamerat e fshehura. Ne marrim përsipër spastrimin elektronik me një ekzaminim të plotë fizik të zones. Ne kryejmë kërkime të thella për pajisje të reja të dyshimta, lëvizje në qilim ose alarmet e tymit, priza dhe një inspektim të jashtëm të pronës, posaçërisht rreth çdo linje telefonike që hyn në ambient. Ne gjithashtu do të kontrollojmë për pajisjet GPS dhe ëireless që mund të jenë instaluar  në automjetin tuaj.

Nëse dyshoni se po ju ndjekin, ne gjithashtu sigurojmë kundër-mbikëqyrje për të zbuluar se kush ju ndjek dhe për kë punojnë.

Nëse privatësia juaj është nën kërcënim, kuptojmë se kjo mund të jetë një kohë shumë e vështirë dhe stresuese për ju. Operatorët tanë me përvojë kryejnë punën e tyre në mënyrë konfidenciale për të gjetur përgjuesit në shtëpinë tuaj, automjet, vendin e punës, pajisjet elektronike dhe madje edhe në veshjet tuaja.

Për të mësuar më shumë rreth shërbimeve të mbikëqyrjes së kundër-vëzhgimit dhe procesit të pastrimit të përgjuesve, ose për të diskutuar rastin tuaj, na telefononi sot +355 (0) 67 211 5555 për konsulencë falas.