DETEKTOR I PAJISJEVE SPIUNE BH-03

   PRODUKT I RI

DETEKTOR PËR PAJISJET SPIUNE  BH-03

 • Detekton pothuajse çdo pajisje spiune: GSM, GPS, 3G, 4G, CDMA, pajisje Wi-Fi, Kamera pa tel dhe Mikrofona Radio.
 • Diapazoni dinamik - 70 dB; rekord! Detekton përgjues me frekuence shumë të ulët dhe me frekuencë të lartë .
 • Diapazoni i zbulimit të transmetuesit - 5 m,
 • Diapazoni i zbulimit të sinjalit të celularëve - 50 m
 • Madhësia e vogël: pesha - 110 gram, dimensionet - 105х58х18,5 mm
 • Manual i detajuar anglisht/shqip i përfshirë

BH-03 - detektor që funksionon lehtë për gjetjen shumë të shpejtë të pajisjeve spiune në interval frekuencash nga 10 në 3500 MHz.

Detekton përgjues dixhitale dhe analoge në të njëjtën kohë, pa kalim në mënyra të ndryshme funksionimi.  BH-03 ka një ekran shumë informues OLED i cili tregon të gjitha të dhënat e nevojshme dhe lejon të keni kontroll të plotë të situatës në çdo kohë. Është i përshtatshëm edhe për ata që e përdorin fare pak teknologjinë, sepse funksionimi i tij është mjaft i lehtë.  Vetëm me një prekje dhe fillon kërkimi!  Falë madhësisë së vogël (pesha vetëm 110 gram) është mjaft i vlefshëm.

DETEKTON POTHUAJSE ÇDO PAJISJE SPIUNE:

 • Pajisje spiune wireless.
 • Telefonat celularë; pajisje spiune me frekuencë radio; mikrofona pa tel.
 • Video-kamera pa te.
 • Bllokues të telefonit celular.
 • Transmetuesit GPS.

 

PËRPARËSITË KRYESORE TË BH-03:

 1. Kërkim i shpejtë i përgjuesve, vetëm me një prekje.
 2. BH-03 - një nga detektorët më teknologjikë dhe të shpejtë. Arrin të gjejë një përgjues vetëm në disa sekonda! Detekton pajisjet spiune dixhitale dhe analoge në të njëjtën kohë, pa kalim në mënyra të ndryshme funksionimi. Detektori ka mikro-proçesor të përparuar të funksionimit të shpejtë, prandaj gjen edhe pajisjet spiune më të përparuara (për shembull ato që transmetojnë informacione me impulse të shkurtra dhe qëndrojnë të padukshme për shumicën e detektorëve të spiunëve). Është gjithashtu e rëndësishme që BBH-03 të mund "të shohë" përgjues dixhitalë dhe analogë në të njëjtën kohë.
 3. Ndërtuar në GSM, 3G, 4G, CDMA, Wi-Fi, filtër GPS. Nëse mjedisi ka një lloj frekuence të jashtme të sfondit që ndërhyjnë në kërkim – thjesht i filtron ato. Unike!
 4. Ekran vizual shumëngjyrësh OLED që tregon të gjithë informacionin e nevojshëm: lloji i sinjalit të marrë (analog dhe dixhital në të njëjtën kohë), historia e ndryshimeve në 45 sekondat e fundit në grafikë të qartë, piktograma, gjendja e filtrave etj. Lejon të jesh në kontroll të plotë i situatës në çdo kohë.
 5. Ai mbulon të gjithë diapazonin e frekuencës që përdorin "përgjuesit" me dhe pa tel: nga 10 në 3500 MHz.
 6. Diapazoni dinamik i lartë rekord (70 dB). Për shembull BugHunter BH-02 i cili mban një pozicion udhëheqës midis pajisjeve të ngjashme për një gamë të gjerë dinamike dhe konsiderohet si një nga më të efektshmit dhe më të ndjeshmit ka vetëm 48 dB. Diapazoni dinamik më i lartë, pajisjet gjetëse më të mira me transmetime radio me fuqi shumë të lartë dhe shumë të ulët. Kjo është shumë e rëndësishme në kushte të vështira kur ka burime aq të fuqishme sinjali (telefona celularë) sa burime të dobëta të sinjalit (pothuajse të gjitha llojet e përgjuesve). Detektori me diapazon të lartë dinamik nuk do të lexojë shkallën dhe do të gjejë pajisje spiune të fshehura në sfondin e celularit.

 

MËNYRAT KRYESORE TË FUNKSIONIMIT:

Search (Kërko) është aktivizuar si parazgjedhje. Ekrani OLED tregon grafikë të niveleve të sinjalit: vlerat maksimale dhe vlerat mesatare për 3 sekonda dhe 45 sekonda (në formën e tre blloqeve të ndara prej 15 sekondash). "Përgjusit" dixhitale mund të gjenden në vlerat maksimale, dhe analoge - në vlerat mesatare.

Security (Siguria) Aktivizoni mënyrën "Siguri" nëse duhet të keni kontroll të vazhdueshëm të situatës, gjatë takimeve të biznesit për shembull. Pajisja vazhdon të skanojë hapësirën në këtë mënyrë. Kjo do t'ju alarmojë nëse shfaqet ndonjë "përgjues" pa tel ose celular i fshehur transmetues.

Përmbajtja e paketimit:

Detektor BH-03 me dy bateri të tipit AAA

Adaptor 220V

Kabllo Kufje

 Manual anglisht

570€