GPS TOP LINK FAST 30/90 DITOR

Lokalizues GPS LINK FAST.

Autonomi e gjatë.

Nëpërmmjet një sms të thjeshtë tregon pozicionimin ekzakt të vendodhjes së pajisjes.  

GPS LINK FAST falë baterisë së integruar të litiumit ofron një autonomi me një numër të lartë thirrjesh (p.sh. 10 thirrje në ditë) për  45  ditë, ndërsa në një fazë të gjatë gatishmërie, kohëzgjatje e saj maksimale arrin më shumë se 90 ditë.

Dhe në mesin e specifikimeve teknike mund të mburremi:

  • Magnet të integruar Neodymium (Nd), me fuqi te pabesueshme për pozicionim të shpejtë dhe të sigurt.
  • Dimensione jashtëzakonisht të reduktuara të: 80mm * 45mm * 40mm.
  • Bateri e rikarikueshme 18000 mA polimer litiumi me performancë të lartë.
  • SMS alarm në rast të lëvizjes.
  • Përputhshmëria me Smartphones dhe Tabletë Android, Apple, Ëindoës Phone.
  • Funksione të shumta të tjera që ju mund të zbuloni në pikat tona të shitjes dhe dyqanet.
1000€