SI TË BLINI ARTIKUJT

Për të blerë një produkt pranë Insitutit të Detektivit Privat mund të përdorni:

1. Vizitë pranë Ambienteve të Kompanisë

 • Kompania posedon ambientet e saj të tregtimit të produkteve.
 • Cdo klient ka mundësi të përzgjedhë mes gamës së produkteve të reklamuara pranë ambienteve tona. 
 • Mundësi pagese kesh.  

2. Shërbimin - Delivery në Shqipëri & Kosovë. 

PAGUANI me marrjen e produktit në dorëzimin;

Cdo produkt shoqërohet me faturë tatimore;

Shërbimi Delivery – Shqipëri kushton 260 ALL

Sherbimi Delivery – Kosovë kushton     6 Euro

3. Derdhje në Llogari Bankare

 • Kontaktoni në adresën e emailit kontakt@detektivprivat.al ose në numrin e telefonit +355 67 211 5555.
 • Do të pajiseni me faturën tatimore dhe detajet e llogarisë bankare. 
 • Mbas konfirmimit të pagesës, produkti i zgjedhur do të dërgohet në adresën tuaj. 

 

4. DËRGESA JASHTË VENDIT

 • Dërgesa jashtë vendit zhvillohet ekskluzivisht me postë standart ose express. (sipas preferencës së klientit) Koha e mbërritjes së produktit ndryshon në varësi të distancës së vendit ku do të dërgohet produkti.
 • Për Europën, koha mesatare është 5 ditë pune me Posta Shqiptare  Express. Shpenzimet e postës fillojnë nga  € 25.00.
 • Shpenzimet do të llogariten sipas madhësisë dhe peshës së paketës dhe një e-mail do të dërgohet me koston e vlerësuar të dërgesës tuaj.
 • Të gjitha dërgesat do të shoqërohen me faturë dhe kopje për dogana, kur është e nevojshme.

 

SHËNIM:

 • Cdo produkt është i pajisur me manual përdorimi. 
 • Kompania i’u vë në dispozicion falas video udhëzuese për përdorimin e produktit. 
 • Në rast se klienti dëshiron shërbim eskluziv për vënien në punë dhe përdorim të produktit, është i detyruar të paguajë shumën prej 2.000 ALL. 
 • Kjo shumë, si për shërbimet delivery, ato me postë, apo blerjes së produktit pranë ambienteve të kompanisë, do t’i shtohet shumës totale të produktit. 
 • Produktet që blihen nuk këmbehen, rikthehen, apo rimbursohen.


Nëse keni ndonjë pyetje mbi artikujt, mos hezitoni të na shkruani në kontakt@detektivprivat.al