PAJISJE KUNDER GJURMIMIT GPS - MBRONI PRIVATESINE TUAJ

  PAJSJE KUNDER GJURMIMIT GPS – MBRONI PRIVATESINE TUAJ.

【Zbulim me shumë qëllime dhe përdorim të gjerë】 Ky bllokues sinjali - anti-spiun - është i pajisur me çipa të fuqishëm dhe teknologji profesionale të përpunimit të sinjalit. Zbulon valët e radios, sinjalin celular 2G, 3G, 4G, si dhe përgjuesit me kartë SIM.

【PORTABËT DHE I LEHTË PËR PËRDORIM】

【SAKTËSI】Kjo pajisje zbulon nëse makina juaj është e pajisur me një përgjues/kamerë të fshehur magnetike. Mund të zbulojë me saktësi frekuencën RF të përgjuesve të ndryshëm nga diapazoni i zbulimit të frekuencës 1Mhz -8000MHz për të gjithë frekuencat FR të transmetimit pa tel të audios dhe videove.

【MBËSHTETJE TEKNIKE PROFESIONALE DHE GARANCI】

199€