FREQUENZIMETRO RR22PLUS

Metër frekuencash RR22PLUS është një ndër pajisjet profesionale për identifikimin e saktw tw frekuencës së transmetimit të një përgjuesi me transmetim. Përmes tij mund të identifikoni lehtwsisht brezin e transmitimit të një përgjuesi, në mënyrë të thjeshtë dhe intuitive.

SPECIFIKAT TEKNIKE:

  • Gamë të gjerë frekuencash të zbuluara nga 30 MHz në 2.8 Ghz.
  • Bateri NiCd  e integruar,  e rikarikueshme.
  • Antenë largpamëse teleskopike me shtatë elementë.
  • Dimensione të vogla.
  • Rritja e intensitetit në laboratorët tanë
380€