MICRO KAMERA 4G WIFI

MIKRO KAMERA 4G WIFI

Në pikat tona të shitjes dhe dyqanet do të gjeni kamerat më të mira Wi-Fi ose UMTS / 3G / 4G.

Me anë të këtyre mikrokamerave ju mund të monitoroni shtëpinë ose zyrën tuaj, në fshehtësi të plotë.

Pjesë e katalogut tonë janë:

  • Mikroskamerat WiFi me transmetim.  Distanca e pakufizuar.  Mikro-kamera që shfrytëzon rrjetin tuaj adsl ëifi, që ju lejon të shihni transmetimin e videos nga kudo në botë. Funksionon me bateri ose duke u lidhur me furnizimin me energji elektrike.
  • Mikrokamera pa tela, me transmetim me radiofrekuencë distancë transmetimi prej 20 deri në 200 metra në varësi të pengesave të pranishme në hapësirën ku janë vendosur.
  • Mikroskamerat UMTS dhe mikrokamerë 3G-4G që shfrytëzojnë rrjetet e telefonisë celulare për të transmetuar imazhe të marra nga në një distancë të pakufizuar.
  • Në katalogun tonë online mund të shihni vetëm disa nga kamerat tona ëifi për më shumë informacion mbi të gjitha produktet tona, ju ftojmë të na kontaktoni ose të vizitoni zyrën tonë më të afërt.

 

199€

   

Përshkrimi i Produktit

Kamera e Fshehtë Integruar në Karikues Celulari wIFI -  Orë Elektronike -  Audio me dy drejtime – Kamera HD 1080P 2MP

169€

   PORTOFOL PORTATIV ME KAMERA TE FSHEHTE – PAJISUR ME WIFI – 4K/1080P HD MINI- DETEKTIM LEVIZJE -

KARAKTERISTIKAT:

*Monitorim drejtpërsëdrejti përmes WIFI nga telefoni inteligjent iPhone/Android.

159€

 PRODUKT I RI

Mikrokamera e Fshehtë WIFI – Karikues Celulari - Kamera  e Fshehtë Sigurie – Vizion Nate -  Zbulimi i lëvizjes -  Videokamerë 4K HFD – MikroKamera Spiune

Veçoritë e Produktit:

139€

   PRODUKT I RI

ORË ELEKTRONIKE HD1080P - WIFI – ZBULIM LEVIZJE – KAMERA E PADUKSHME – KARTE MEMORIE E FSHEHUR

 

SPECIFIKIMET

Emri i Poduktit: Ora Kamera e Padukshme Wifi

Fuqia: 4K

189€

PRODUKT I RI

Kamera e Fshehtë në një Karikues Celulari Tavoline Wifi - Kamera e Padukshme - Vizion Nate - Regjistrues Audio & Video i Fshehtë - Rezolucion i Lartë HD1080P

129€

 ORE ELEKTRONIKE PAJISUR ME MICRO KAMERA TE FSHEHTE/ E PADUKSHME; LIDHET ME RRJETIN WI-FI; PAMJE 4K UHD

- VIZION NATE

- ALARM LEVIZJE

-MONITORIM NE DISTANCE

-KAMERA CCTV

- IP SIGURIE

- KAMERA E PADUKSHME

 

159€

MICRO CAMERA E FSHEHTE 4G – MADHESIA E KAMERES 38 * 38 mm

3G standard: WCDMA

Frequency range: B1(2100MHz), B8(900MHz)

4G standard: FDD-LTE

Frequency range: B1(2100MHz), B3(1800MHz), B7(2600MHz), B8(900MHz), B20(800MHz

49€

 

PRODUKT  I RI

 KAMERA SPIUNE PRO  1080P - WIFI-    VIZION  NATE

Kamera lidhet me rrjetin wifi te ambientit tuaj. Akses direkt nga telefoni juaj celular android/apple.

99€

 PRODUKT I RI

KAMERA E FSHEHTË SIGURIE 4K HD WIFI H14 ME VIZION NATE WIRELESS IR E FSHEHUR NË AUTOPORLANT BLUETOOTH

149€

PRODUKT I RI

4K HD KAMERA KARIKUES TELEFONI – WIFI- VIZION NATE - KARTE MEMORIE 128 GB

700€

Një kamera e  jashtëzakonshme e cila transmeton video të drejtpërdrejtë në distancë të pakufizuar duke përdorur rrjetin 4G LTE, Mjafton të vendosni një kartë SIM të thjeshtë direkt brenda mikro kamerës (nuk ka nevojë për routerë të jashtëm wifi ose paisje shtesë) dhe do të shikoni direkt nga tele

500€

MIKRO KAMERA ME BATERI; E PAJISUR ME WIFI; BATERI E RIKARIKUESHME; CDO NJESI BATERIE ZGJAT 48 ORE është mikrokamera më e mirë dhe më e vogël me lidhje Ëireless në treg. Regjistron deri në 120 orë 1080p video me definicion të lartë. Disponon micro SD 128GB.

600€

Mikro-kamera 4G KG Plus është Mikro Kamera më e vogël me lidhje 4G LTE në treg. Me aktivizimin e cdo lloj SIM Card, do të keni mundësi të shikoni video të drejtpërdrejta nga çdo distance, por edhe shumë funksione të tjera.

0€

Pajisja mobile VAG është një produkt shumë profesional, i aftë për të punuar në një autonomi të plotë dhe një mjet i shkëlqyer për kryerjen e operacioneve të ndryshme.

Micro-kamera Wi-Fi profesionale e fshehur në një televizor normal. Kjo micro-kamerë speciale i’u lejon të shikoni në kohë reale videon që do të regjistroni nëpërmjet celularit tuaj apo PAD-it tuaj nga cila do distancë që ndodheni.

490€

MIKRO-KAMERA; PERMASA JASHTEZAKONISHT TE VOGLA; CDO NJESI BATERIE REGJISTRON 24 ORE; BATERI E RIKARIKUESHME është një regjistrues profesional audio-video me rezolucion të lartë (640x480) i pajisur me opsionin Motion, kartë memorie SD deri në 32 GB dhe cdo njësi baterie  zgjat deri në 24 orë regji