Tradhëtia e partnerit

Dyshime rreth besnikërisë së partnerit, kthehen në makth të vërtetë. Instituti i Detektivit Privat ruan 100 % konfidencialitetin, në mënyrë që të jeni plotësisht të qetë dhe të mblidhni prova të mjaftueshme për adresimin e problemit.

Shpesh dyshimet vijnë si shkak i ndryshimeve të sjelljes së partnerit dhe është e paqartë nëse këto ndryshime janë aq të pafajshme, siç ai/ajo pretendon.  N.q.s mendoni dhe ndjeni se partneri i’u tradhëton, atëherë duhet të provoni tradhëtinë e tij/saj.

Shenjat e zakonshme të tradhëtisë

  • Ata qëndrojnë të distancuar/injorim, ose bëhen protektivë kur konfrontoheni me ta.
  • Ndryshime të dukshme në përdorimin e telefonit celular.
  • Ata nuk do t'i përgjigjen telefonit në prezecën tuaj.
  • Ata punojnë me orë të vona, më shpesh se zakonisht.
  • Ata janë protektivë rreth historikut të përdorimit të kompjuterit.
  • Shpenzojnë më shumë kohë jashtë shtëpisë.
  • Rrobat e tyre kanë erë të veçantë parfumi, alkooli ose tymi.
  • Nuk shfaqin të njëjtin interes për marredhënie seksuale si më parë.
  • Këto janë vetëm disa shenja, si një arsye më tepër që të dyshoni, se partneri juaj është jobesnik.

Ekipi ynë profesional është i specializuar në kryerjen e invesigimeve të tradhëtisë. Nëse keni vënë re një shenjat e mësipërme, mos hezitoni të na kontaktoni për të trajtuar rastin tuaj me profesionalizem dhe konfidencialitet të plotë.

Ne përshtasim çdo investigim me nevojat e klientit dhe jemi në gjendje t’iu ofrojmë provat dhe faktet e munguara.

Për të komunukuar mbi problemin tuaj, ju lutem mos hezitoni të na telefononi në +355 (0) 67 211 555 ose të na shkruani në adresën tonë të e-mailit  kontakt@detektivprivat.al