DETEKTOR PER MIKRO KAMERA RR25

Detektor i veçantë  për gjetjen e telekamera wirless. Arrin të kapë video të transmetuara nga mikroskopë spiunë pa tel dhe kamera të vendosura në dronë, me transmetim analog në brezat e frekuencave midis 900 MHz dhe 3 Ghz dhe ato midis 5 Ghz dhe 6 Ghz.

Nëpërmjet këtij skaneri ju mund të kapni direkt në ekranin e produktit inkuadrimin e të gjitha kamerave pa tela që transmetojnë video (në format PAL dhe në format NTSC) në frekuencat kryesore të komunikimit, duke përfshirë ato:

  • Në kanalet 1.2 Ghz (të përfshira në skedën e parë të fuqishme të skanimit nga 900 Mhz në 3 Ghz)
  •  Në kanalet 2.4 Ghz (të përfshira në diapazonin e parë të fuqishëm të skanimit nga 900 Mhz në 3 Ghz)
  •  Në kanalet 5.8 Ghz (të përfshira në diapazonin e dytë të përditësuar të skanimit dhe të përmirësuar nga 5 Ghz në 6 Ghz).

Ky produkt unik është testuar dhe përshtatur në laboratorët tanë për të garantuar marrjen e shkëlqyeshme të të gjitha intervaleve të frekuencave.

Përdorimi i produktit është i thjeshtë dhe intuitiv, pasi skanimi kryhet automatikisht dhe në një autonomi të plotë, duke treguar video në kohë reale për disa sekonda (për të lejuar përdoruesin të vendosë nëse do të ndalojë skanimin dhe të vazhdojë të shikojë videon e përgjuar ) përpara se të rifilloni skanimin në frekuencat e mëposhtme.

 

800€