MIKRO DËGJUES AUDIO AMBIENTAL – DËGJIM NË KOHË REALE - LIDHJE ME RRJETIT WiFi – PA SIM KARTE

Mikro Përgjues me Wifi, është një pajisje revolucionare që funksionon përmes rrjetit Wifi të ambientit dhe ju lejon dëgjim të drejtpërdrejtë - NË KOHË REALE - me cilësi të lartë, në një distancë të pakufizuar dhe regjistrim mjedisor, me përsëritjen e regjistrimeve të largëta në një distancë të pakufizuar.

Kjo pajisje funksionon përmes rrjetit elektrik 220V dhe për këtë arsye ka një autonomi të pakufizuar kohe. Përmes një aplikacioni të veçantë, lidhet lehtësisht me hotspot të celularit ose rrjetin e wifi të shtëpisë / zyrës /apo cdo ambient tjeter duke ju lejuar:

  • Dëgjim i drejtpërdrejtë ambiental në cilësi të lartë në një distancë të pakufizuar (cilësi më e lartë audio se ajo e pajisje me karte GSM).
  • Regjistrimi (i programueshëm thjesht përmes aplikimit të smartphone).
  • Dëgjim nga cdo distancë e lagërt të regjistrimeve të kryera  (këshillohen  përmes aplikacionit të smartphone).

Këto 3 karakteristika do t'ju lejojnë të keni kontroll të plotë mbi atë që ndodh në shtëpinë/zyrën apo cdo ambient tuajin.

Mikro Përgjuesi ambiental me Wifi gjithashtu ofron disa mënyra konfigurimi duke përfshirë:

  • Regjistrimi 24 orë (për të mos humbur asgjë nga biseda e kryer)
  • Regjistrimi i vendodhjes së kohës (për të shmangur regjistrimin në kohë kur ky funksion nuk është i nevojshëm)
  • Regjistrimi me aktivizimin e zërit (me nivel të rregullueshëm të ndjeshmërisë përmes aplikimit, për të regjistruar vetëm nëse ka zhurma, tinguj ose biseda në mjedis).
  • Nëpërmjet regjistrimeve, mund të shihni edhe referencat kohore të datës dhe orës së mbivendosur për të:
  • Kërkoni dhe lokalizoni me thjeshtësi ekstreme regjistrimin e bërë në një kohë të caktuar.
  • Merrni datën dhe kohën e saktë kur ka ndodhur një ngjarje specifike.

Dimensionet e produktit janë: 42 * 42 * 16 mm (trupi i produktit) + 40 * 25 * 20 mm (trupi i furnizimit me energji 220V).

Produkti përgatitet në laboratorët tanë me një mikrofon të gjatë rreth 2.5 cm, por sipas kërkesës gjatësia e mikrofonit mund të ndryshohet.

Për t’u njohur me cmimin, ju lutem kontaktoni në chat privat ose numër telefoni.

 

 

0€