Detektori i Zbulimit te Telefonit/ Gsm / Cdma / 3G / 4G/Kamerave te Fshehura dhe Telefonit Celular

  PRODUKT I RI

Detektori i Zbulimit te Telefonit/ Gsm / Cdma / 3G / 4G/Kamerave te  Fshehura dhe Telefonit Celular

Detektor i Pajisjeve Pergjuese me Wireless / Kamera Wireless / telefoni GSM / Smartphone/ 2.4G WiFi IP/Zbulim i Kamerave/ Zbulimi i Kamerës me Tela

Detekton (gjen) një gamë të gjerë të frekuencave transmetuese.

Kjo pajisje është një detektor sinjal RF VERSATILE i cili mund të zbulon telefonat GSM, Smartphone, WiFi, kamera IP,  përgjues me wireless (mikrofon i fshehur), kamera wireless dhe dixhitale analoge dhe pajisje të tjera pa tel,  nga 50 MHz ~ 6.0 GHz.

PERFORCUES I SINJALIT DIGJITAL

Përforcues unik i sinjalit dixhital. Tregues më të fortë për sinjalet dixhitale të WiFi, telefonit celular dhe pajisjes dixhitale të spektrit të përhapjes për identifikim më të lehtë.

SPECIFIKIMET

Vala e Zbulimit

 50 MHz - 6.0 GHz

Permasat

 L 8.7 x W 5.5 x T 2.4 cm

Pesha

 About 125g (without battery)

Fuqia

3V DC (AAA/UM-4 battery x 2)

 Modaliteti i paralajmërimit

 1. Beep Tingull Alarmi

 2. Tegues LED

 3. Vibrim

 4. Detektim nepermjet kufjeve

 Akordues i ndjeshmërisë

1.    Rregullo distancën e zbulimit për të gjetur burimin e sinjalit

2.    Eliminoni ndërhyrjen në mjedis

Ndjeshmëria

-70 dBm

Diapazoni dinamik

40 dB

Detektimi i distancës

5.8GHz Wireless Kamera

deri në 3 metra

2.4GHz Kamera (10mW)

 Normal mode

deri në 4,5 metra

WiFi mode

deri në 9 metra

2.4GHz WiFi

 Normal mode

deri në 8,5 metra

WiFi mode

deri në 12 metra

2.4GHz IP camera (1mW)

WiFi mode

deri në 3.6 metra

GSM 800 / 900

rreth 15 metra

GSM 1800 / 1900

rreth 8 metra

CDMA 800

deri në 2 metra

Smartphone 4G

deri në 5,5 metra

 

299€