KAMERA E INSPEKTIMIT PËR BONIFIKIM GB2

Kit inspektimi profesional për gjetjen e përgjuesve, pajisur me një kamerë të dyfishtë, e projektuar për kontrollin e makinave dhe për inspektime në vende që janë të vështira për t'u kontrolluar, qoftë në në zyra apo shtëpi.

Ky produkt profesional ofron disa elementë unikë, që lehtëson punën e inspektimit dhe është i pajisur me funksione specifike për vërtetimin e aktivitetit të kryer duke përfshirë:

Karele metali për inspektime në makina, pajisur me kamera profesionale me definicion të lartë, me drita ultra-të ndritshme LED, për një inspektim të plotë në cfarëdolloj kushti.

Ky aparat ofron shumë përparësi në krahasim me sistemet e tjera të inspektimit duke përfshirë:

 • Nuk ka shtrembërim të imazhit në krahasim me pasqyrat për inspektimet tradicionale.
 • Lehtësi përdorimi
 • Profesionalizëm më i lartë në ndërhyrje, sesa inspektime manuale, falë edhe funksioneve të regjistrimit të videos dhe fotografive të shkrepura, për të vërtetuar punën e kryer.

Kamerë fleksibël e pajisur me drita ultra-të ndritshme LED për inspektime në zonat që janë të vështira për t'u arritur gjatë bonifikimit nga mikro-sferat e zyrave dhe shtëpive të tilla si:

 • mobilje dhe kanale në lartësi.
 • hyrjet e ajrit dhe kondicionerët
 • tavane dhe dysheme false
 • llambat dhe dritat LED që janë të vështira për t'u përdorur.

Lidhësa profesionale që garantojnë:

 • Lidhje / montim / cmontim jashtëzakonisht i shpejtë
 • qëndrueshmëri me kalimin e kohës.
 • lidhje e qëndrueshme dhe e besueshme.
 • lidhje e lehtë edhe për përdoruesit e papërvojë.
 • lidhje të shpejtë me çdo monitor shtesë të pajisur me një port HDMI.

Elementë metalikë dhe detaje të tjera si;

 • veshje me rezistencë të lartë.
 • një pamje profesionale dhe një strukture solide.
 • vizion optimal
 • përshtatje shumë funksioneve si rezolucioni i regjistrimit / zgjidhja fotografike.
 • Aktivizimi / deaktivizimi i dritave LED në kamera me një buton të thjeshtë dhe shumë më tepër.
1600€