Siguria juaj

Siguria e pronës, shtëpisë apo biznesit tuaj është në rrezik të vazhdueshëm. Instituti i Detektivit Privat ofron një koleksion të plotë të pajisjeve dhe shërbimeve të personalizuara, të përshtatura për të mbrojtur mjedisin dhe pasurinë tuaj, duke respektuar standardet ligjore të rrepta.

Ngacmimi ose Shqetësimi

Ne posedojmë një sërë pajisjesh që i’u mundësojnë të regjistroni përmbajtjen e thirrjeve hyrëse dhe dalëse në telefonat fiks dhe celularë, gjë që ju mundëson të fitoni dëshmi mbi ngacmimin ndaj jush ose familjes suaj.

Nëse keni arsye të besoni se në  pronën  tuaj kanë qasje të tjerë pa lejen tuaj, qoftë një i huaj ose një person i njohur, por që nuk është më i mirëpritur, atëherë ne ofrojmë një gamë të zgjidhjeve diskrete që do të kapin imazhe video dhe audio të këtyre ngjarjeve, të cilat do t’iu mundësojnë të fitoni dëshmi se kur ka ndodhur kjo ndërhyrje.

Në qoftë se po përjetoni sjellje abuzive brenda ose jashtë shtëpisë tuaj, policia është e shtyrë të veprojë vetëm me fjalë, kështu që spektri ynë i gjerë i pajisjeve të fshehta audio ose video mund t'ju ndihmojë të kapni këtë abuzim, duke bërë të mundur që policia të ketë dëshmi për të vepruar.

Përndjekja

Përndjekja për këdo që e përjeton atë është një përjetim i frikshëm. Përparimet e padëshiruara, frika se jeni kudo dhe kurdo të vëzhguar dhe përshkallëzimi i rrezikut, janë tepër të frikshme.

Instituti i Detektivit Privat gëzon përvojë  të thellë në raste të tilla, të cilat janë dokumentuar edhe në media. Një prej rezultateve shumë të dobishme të një cështje ishte që klienti ynë dhe familja e saj përfundimisht mbetën të sigurt, ndërsa shkelësi mori një dënim të gjatë burgimi.

Ngacmimi Kibernetik

Ju mund të shqetësoheni nga ndryshimet në sjelljen në fëmijën tuaj se ai/ajo po vuan nga sjellja e ngacmimit ose dëmtimit nga moshatarët ose pleqtë, të cilat në këtë epokë teknologjie janë shtuar gjithnjë e më shumë, në kompjutera, iPads, telefona celularë, nëpërmjet faqeve të rrjeteve sociale, thirrjeve telefonike dhe mesazheve.

Nëse fëmija juaj është i frikësuar dhe e fsheh këtë, ne kemi një sërë pajisjesh që kanë qasje në kompjuter dhe ri-marrin informacionin e humbur ose të fshirë, ngjashëm me shumë telefona celularë, duke ju mundësuar kështu të arrini në të vërtetën dhe më e rëndësishmja të ndihmoni fëmijën juaj. Ne gjithashtu posedojmë software që aktivizohen në pajisje, për të zbuluar atë që ndodh në kohë reale dhe për marrjen e dëshmive të tilla.

Për konsulencë falas telefono në +355 (0) 67 211 5555.