DETEKTOR PROFESIONAL PËR MIKRO KAMERA LENS FINDER PRO

Detektori profesional i mikro-kamerave pa tel (mikro-kamera WiFi, 3g/4g mikro-kamera, kamera radio) dhe me tel.

E pajisur me lente speciale, 22 LED me dritë butoni të kuq dhe fokus të ndryshueshëm, ky produkt bën të mundur identifikimin e lenteve më të vogla të një kamere spiune.

Për më shumë informacion mbi këtë produkt ose për llojet e tjera të produkteve për të zgjidhur nevoja të veçanta, mos hezitoni të na kontaktoni me telefon në 067 211 5555 ose me email në kontakt@ detektivprivat.al