DETEKTORË PËR MIKRO PËRGJUES GSM UMTS 3G RR561

Detektor profesional RR 561 për operacionet e gjetjes së përgjuesve dhe TSCM. Është në gjendje të raportojnë transmetimet në standardet GSM, UMTS, 3G, WIFI, BLUETOOTH dhe DECT veç e veç. Me anë të këtij detektori do të kuptoni saktësisht se cilët përgjues po transmetojnë në një mjedis dhe të kuptoni distancën, në sajë të intensitetit të sinjalit të shprehur në ekran.

Në fakt, përmes këtij detektori mund të shikoni intensitetin e sinjaleve të transmetimit në çdo standard të lëvizshëm individual, ose të përdorni modalitetin automatik për të shfaqur transmetimet që kalojnë pragun e caktuar të caktuar më parë.

Kjo do t'ju lejojë të shikoni transmetimet potencialisht të rrezikshme, pasi ky produkt është në gjendje të përjashtojë plotësisht ndërhyrjen e RF dhe sinjalin pasiv të qelizave BTS.

Gjithashtu, memorizon transmetimet e kapura gjatë ditës. Si rrjedhojë ju mund ti shihni ato në fund të ditës.  

Për më shumë informacion mbi detektorët GSM, UMTS, 3G dhe WIFI RR 561 ose të merrni info se cili produktin profesional për gjetjen e  përgjuesve dhe ndërhyrjet TSCM është më i përshtatshëm për nevojat tuaja, mos hezitoni të na kontaktoni ose të vizitoni në zyrën tonë.

BRENDA NË PAJISJE:

  • Detektorë për Përgjues  me GSM, UMTS, 3G, WIFI, RR 561.
  • Një furnizues i përshtatshëm me energji / ngarkues baterie.
  • Udhëzues në shqip.

SPECIFIKIMET TEKNIKE:

  • Besueshmëri ekstreme.
  • Dimensionet portative.
  • Njohja e transmetimeve në standardet kryesore të komunikimit mobil (GSM, UMTS, 3G, ËIFI, DECT, BLUETOOTH dhe të tjerë).
  • Pragu alarmues i rregullueshëm në decibel.
  • Ruajtja e transmetimeve përtej pragut të alarmit.
  • Modaliteti i skanimit të dyfishtë në një dhe shumë fusha.

Për më shumë informacion mbi përdorimin ose për t'u këshilluar se cili detektor është më i përshtatshëm për të zgjidhur nevojat tuaja, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni ose të vizitoni në zyrën tonë.

1900€