MJETE DHE PAJISJE PËR INVESTIGIM

129€

 

MINI KAMERA E FSHEHUR NE KARIKUES CELULARI

99€

 

Mini Regjistrues Zëri Audio i Fshehtë

600 Orë Regjistrim

Pajisje Digjitale- Pajisur me Magnet.

Fshihet Lehtësisht

 

PËRSHKRIM I PRODUKTIT

150€

 

GPS TRACKER IPX 65

50€

 

 MINI REGJISTRUES ZËRI 8 GB USB DRIVE

 KAPACITET REGJISTRIMI 90 ORËSH

 

Diktofon i Vogël Audio

Super i Hollë: 64 x 21 x 7mm.

1250€

Valixhe veçantë kundër- vjedhjes, e cila në momentin e vjedhjes lëshon një goditje elektrike ndaj keqbërësve. Në rast të humbjes së saj, mund t’a gjeni nëpërmjet një sinjali alarmi, me kontroll të veçantë të largët.

Alarmi aktivizohet me kontroll të veçantë të largët.

90€

I dizenjuar në formën e ampulës dhe i lehtë në përdorim.

50€

Syze speciale me xham të mbrapëm reflektues për të parë mbas krahëve.

50€

Syze speciale me xham të mbrapëm reflektues për të parë mbas krahëve.

50€

Syze speciale me xham të mbrapëm reflektues për të parë mbas krahëve.

80€

Orë muri, për ruajtjen e objekteve me vlerë.

Orë e veçantë muri, me tre ndarje, për organizimin e sendeve tuaja të çmuara.

Material rezistent ndaj ndikimeve të jashtme. Ngjyrë argjendi.

Dimensionet e Orës: (Ø x D) 25 x 6,5 cm ca.

Me bateri.

60€

Libër i zakonshëm, me hapësirë brendat tij, për fshehjen e objekteve të ndryshme.

50€

Gur për fshehje objektesh. Gur me hapësirë të fshehtë brenda tij.

90€

Elektrik taktik ushtarak i realizuar me alumin aeronautik me Led CREE, e pajisur me zoom drite që na lejon të zgjerojmë ose ngushtojmë fashën e dritës për të pasur dritë më të shkurtër ose më të gjatë, me tre mënyra ndriçimi Power Maksimale; Safe Minimal; dhe të mesme.

70€

Elektrik ushtarak i realizuar me alumin aeronautik dhe dritë led të fuqishme 5000W. Është i pajisur me zoom drite që lejon zgjerimin ose ngushtimin e fashës së dritës, për dritë më të shkurtër ose më të gjatë.

80€

Elektrik dore me fuqi të lartë që përdor si burim drite LED Osram Golden Dragon me një qark elektronik me rendiment të lartë për rregulllimin e fluksit të dritës.

180€

Detektor metalik i veçantë, i posaçëm  për agjentët e sigurisë publike, i aftë të zbulojë edhe  pjesëve më të vogla metalike. Ky detektor metalik, përgjigjet me një bip ose dridhje kur ka prani metalike.

60€

Alarm shtëpie për mbrojtie ndaj ndërhyrjeve të jashtme + telekomandë Infrared.

55€

Sistem  mbrojtje, ideal për mbrojtjen e dyerve dhe dritare, ballkoneve apo kopshteve në natyrë.

Mbron çdo vend me një gardh të padukshëm elektronik, me një pengesë deri në 25 metra.

90€

Produkt shtëpiak, për fshehje brenda tij objekte të ndryshme.