SHERBIMI MË I MIRË NË SHQIPERI

DETEKTIVI PRIVAT

Përkushtim    Profesionalizëm    Rezultate të garantuara

INVESTIGIME

BIZNESI

LIGJORE

PERSONALE

TEKNOLOGJI

 

Lexo më shumë

Detektiv Privat Shqipëri Webfaqe zyrtare

 

SHËRBIMET HETIMORE

Si agjenci e investigimit privat, suksesi i biznesit tonë është ndërtuar mbi bazën e një ekipi hetimor të aftë dhe me përvojë. Gama jonë e shërbimeve shtrihet në Investigime Ligjore, Biznesi, Personale, Verifikimi i së Vërtetës, Parandalimi i Krimit, Vëzhgimi i fshehtë, Kundër Mbikëqyrja Teknike; Informacion Inteligjent.

 

Sekreti i suksesit eshte te jesh i informuar!

Përse duhet të zgjidhni Institutin e Detektivit Privat?

  • Agjensia Lider e Investigimit Privat.

  • 5 vjet Integritet Profesional.

  • Teknologji Bashkëkohore.

  • Ekip Profesional.

NA TELEFONONI SOT PËR NJË KONSULENCE FALAS NË +355 67 21 15 555 +383 49 256 501 (KS)