PAJISJE PËR NDRYSHIMIN E ZËRIT

80€

Changer Easy është një produkt i lëvizshëm, ekonomik dhe i lehtë për t’u përdorur. Ju mund ta përdorni atë në telefona statikë, telefona pa tela, toki uoki ose telefonat celularë.

Pajisja ka 8 rregullime zëri: 3 tone të larta, 3 tone bazë, 1 ton normale (zëri i njëjtë), 1 ton robot.

350€

Pajisje e re, në gjendje për të krijuar 14 tonalitete të ndryshme zëri nga i juaji, duke siguruar që pala tjetër nuk do ta njohë zërin tuaj origjinal. Është e thjeshtë për t’u përdorur, mjafton të lidhni mikrofonin e telefonit celular dhe të flisni me mikrofon të furnizuar.