Të fundit

  •   Industria e hetimit privat ka bërë një rrugë të gjatë, nga themelimi i saj i hershëm në mesin e shekullit të 19-të deri atje ku është sot. Kontraktimi (punësimi) i detektivëve privatë në mesin e komunitetit ligjor dhe kompanitë e sigurimeve është tashmë i zakonshëm dhe shërbimet e kryera shpesh...
  •   ÇFARË HETON NJË DETEKTIV PRIVAT MBI KUJDESTARINË E FËMIJËVE? Përmbajtja: - Çfarë heton një detektiv privat në kujdestarinë e fëmijëve? - Tri gjërat që fitojnë pothuajse në çdo çështje gjyqësore. - Provat e marra ligjërisht që mbështesin pretendimin tuaj. - Vendosja e besueshmërisë është një...
  •   DALLIMI NDËRMJET VËZHGIMIT & PËRNDJEKJES Mbikëqyrja shërben një rol të rëndësishëm në hetime. Është një veprimtari e ligjshme dhe konsiderohet si provë në gjykatë. Në të kundërt, përndjekja pasqyron tendencat sociopatike dhe qëllimin kriminal. Është një aktivitet i paligjshëm, i krijuar për...
  •   A përdoren provat e mediave sociale në gjykatë? Vini bast se PO. Faqet e mediave sociale si, Facebook ose Instagram, shpesh do të citojnë Ligjin e Ruajtjes së Komunikimeve, nëse do t’i kërkohet të ruajnë tw dhwna. Megjithëse, ata do të bashkëpunojnë me autoritetet në lidhje me çështjet penale....
  • TAKIMET ONLINE- KUSH QËNDROM PAS KOMPJUTERIT? CFARË ËSHTË NJË CATFISH DHE SI MUND TA DALLONI NJË TË TILLË? Takimi ONLINE dhe media sociale është i shkëlqyeshëm, apo jo? Ju mund të takoni dikë të ri, pa pasur nevojë të lini shtratin tuaj, ndërsa jeni ulur, apo edhe në kohën që po dilni me dikë...
  •     EKZAMINIMI LIGJOR PRIVAT  -  TESTI I ADN Instituti i Detektivit privat ofron një gamë të plotë të shërbimeve mjekoligjore nga analiza e gjurmëve të gishtërinjve dhe shkrimit të dorës, deri te profilizimi i ADN-së dhe testimi i atësisë. Pasi ka qënë fusha ekskluzive e Policisë dhe Shërbimeve të...
  •     DETEKTIVËT PRIVATË DHE SIGURIA PUBLIKE Mbrojtja e konsumatorit me ndihmën e detektivëve private. Njerëzit kanë ide të çuditshme për detektivët privatë. Vecanërisht ato  për klientet e mrekullueshme bjonde, shishen e uiski në sirtarin e tavolinës etj. Cuditërisht, njerëzit i pëlqejnë këto ide të...
  •   KUSH PUNËSON NJË DETEKTIV PRIVAT?! Pjesa më e madhe e njerëzve nuk arrijnë  të imagjinojnë se kanë nevojë për të punësuar një detektiv privat dhe megjithatë, punësimi i një detektivi privat është gjithnjë e më shumë pjesë e zakonshme e jetës së përditshme. Këtë muaj do të shohim disa nga këto...
  •   DETEKTIVI PRIVAT NDIHMON FAMILJET E VIKTIMAVE TË MBLEDHIN PROVA TË REJA Dy histori të përjetuara theksojnë se sa e rëndësishme është të keni detektivin tuaj privat, për të hetuar një situatë që duket më pak se e drejtpërdrejtë. Për shembull, vdekja e Ivana Smit në Malajzi është konsideruar si një...
  •   BESIMI - NJË ÇËSHTJE KRYESORE NË MARRËDHËNIEN ME KLIENTIN Besimi është ndoshta shqetësimi i vetëm më i madh për klientët tanë dhe klientët potencialë. Kuptohet, para se ata të bien dakord të punojnë me një detektiv privat, dëshirojnë të konstatojnë nëse detektivi privat është i besueshëm, që...

Blog