LOKALIZUES PROFESIONALË GPS

199€

 PRODUKT I RI

GJURMUES GPS ME KARTËN SIM - BATERI 30 DITORE -  I PAJISUR ME MAGNET TE FORTE  

GPS TRACKER PER AUTOMJETE / ASETE /MALLRA

KARAKTERISTIKAT:

800€

GPS i jashtëzakonshëm me kohëzgjatje të lartë, funksion si lokalizues dhe dëgjues ambintal me GSM, për dëgjim në distanca të palimituara të çdo gjëje që ndodh në ambient.

640€

GPS më i vogël në botë me funksion lokalizues të dëgjuesit ambintal GSM, për të dëgjuar në distancë të palimituar çdo gjë që ndodh në ambientin rreth pajisjes.

600€

Lokalizues GPS Profesional i aftë të tregojë nëpërmjet sinjalit GPS pozicionin ekzakt se ku ndodhet. I vendosur në makinë apo në çantën e fëmijës suaj kjo pajisje speciale do t’iu lejojë në çdo moment të njihni vendodhjen ekzakte të saj.

450€

Transmetim të saktë të pozicionit ku ndodhet. I pajisur me magnet të fuqishëm. Autonomi 20 ditore dhe me përdorim mesatar prej 10 transmetimesh në ditë.

1600€

Lokalizues profesional GPS në kohë reale, i aftë të tregojë pozicionin në kohë reale dhe automatike çdo 5 sekonda.

1300€

Lokalizues GPS Profesional TOP LINK në kohë reale. Autonomi e gjatë.  Nëpërmmjet një sms të thjeshtë tregon pozicionimin ekzakt të vendodhjes së pajisjes.   GPS LINK TOP falë baterisë së integruar të litiumit ofron një autonomi me një numër të lartë thirrjesh (p.sh.

1300€

LOKALIZUES GPS NË KOHË REALE 15- 30 DITOR tregon pozicionin e pajisjes në kohë reale, automatikisht çdo 5 sekonta dhe memorizon informacionin në një server të posaçëm për një periudhë 1-vjecare.

1000€

Lokalizues GPS LINK FAST.

Autonomi e gjatë.

Nëpërmmjet një sms të thjeshtë tregon pozicionimin ekzakt të vendodhjes së pajisjes.