Zetta15 MINI KAMERA E FSHEHTE ME BATERI - LENTE E GJATE 15 cm - REGJISTRIM 10 ORE - ZBULIM I LEVIZJEVE - STANDY 90 DITE

 

MINI KAMERA E FSHEHTË Z15


1- Lentet e gjata Z15 adoptojnë kombinimin e çipit Novatek NT96658. Cilësi, qëndrueshmëri dhe qartësi figure.

2 - Gjatësia e lentes së kamerës prej 15 cm, ju lejon të përshtatni regjistrimin sipas pamjes që dëshironi.  

4- E vetmja kamera në tregon me opsionin e zbulimit të lëvizjes dhe regjistrim prej 10 orësh pa ndërprerje. Është ndër kamerat e vetme në treg me regjistrim kaq të gjatë. Kjo kamera qëndron në gatishmëri (standby) për 90 ditë ose regjistron pa ndërprerje  për 10 orë.

5- Cilësi e garantuar.

SPECIFIKIMET

Madhësia: 8.8  x 4.3 x 1.9 cm

Gjatësia e lentes së kamerës: 15 cm

Bateria: Bateria Li-jon 1200 mAh 3.7V

Përshtatës: 5V, 600 Ma; Adaptor DC me USB te Jashtme

Koha e regjistrimit: maksimumi 10 orë (me bateri të karikuar plotësisht)

Koha e gatishmërisë: maksimumi 90 ditë (në lëvizje aktivizoni modalitetin maksimal të baterisë me bateri plotësisht të karikuar)

Gama e zbulimit të lëvizjes: 4 deri në 7 metra (13 deri në 23 këmbë)

Ndjeshmëria e sensorit: 4600 mV / Lux – sek

Këndi i shikimit të sensorit: 62 gradë

Mikrofoni: Niveli I Fjalimit

Karta e Memories: kartë microSD maksimale 128 GB (TF)

Rezolucioni i regjistrimit të videos: HD 720 p (1280 x 720) or 360p (640 x 360)

Kompresimi i videos: mp4

Regjistrimi i zërit: 32 kSps, 32 bit për mostër

Kompresimi i zërit: AAC

Formati i skedarit: mp4

USB: pajisje ruajtëse masive

 

KAMERA HD PA TELA

Regjistrim i vazhdueshëm për 10-orë, me një karikim të vetëm

Zbulimi i lëvizjes dhe standy 90-ditor

PËR PËRSOSMËRI

Lente e kamerës me precizion të lartë përbëhet nga 6 copë lente optike me precizion të lartë, me transmetim të lartë, filtër i integruar 940 nm për të parandaluar ndërhyrjen e dritës së humbur, për të përmirësuar qartësinë e imazhit dhe për të kapur detajet më të mira. Ngjyra të pasura, rezolucion të lartë, detaje të plota

ZBULIMI I LËVIZJES – MOTION DETECTION

Zbulimi i lëvizjes me kursim të ulët të energjisë, pajisja do të fillojë regjistrimin kur ka një objekt në intervalin e monitorimit, duke kursyer hapësirën e kujtesës dhe e lehtë për t'u kërkuar kur ndodh ngjarja

ZBULIMI I LËVIZJES FUNKSIONON PËRMES XHAMIT

Regjistron menjëherë kur zbulohet një objekt, madje punon përmes xhamit të dyerve dhe dritareve

REGJISTRIM I NIVELIT TË ZËRIT, SHUMË I NDJESHËM

Regjistrim me definicion të lartë, afër zërit të njeriut

Mikrofoni kondensator me cilësi të lartë dhe shpejtësia e kampionimit të audios 32 KHz, e përshtatshme për mjedise të ndryshme që kërkojnë regjistrim video dhe zëri.

 

189€