DETEKTORE PER MIKRO KAMERA

150€

 

Detektor Portabel per Gjentjen e Mikro Kamerave Pergjuese, me wifi,  ne miniature, qe nuk kapen nga syri i lire i personit.

Mbroni Privatesine tuaj dhe mbajeni kudo me vete, ne ambientet e takimeve te rendesishme, hotele, takime private etj.

 

1600€

Kit inspektimi profesional për gjetjen e përgjuesve, pajisur me një kamerë të dyfishtë, e projektuar për kontrollin e makinave dhe për inspektime në vende që janë të vështira për t'u kontrolluar, qoftë në në zyra apo shtëpi.

1900€

Detektor profesional RR 561 për operacionet e gjetjes së përgjuesve dhe TSCM. Është në gjendje të raportojnë transmetimet në standardet GSM, UMTS, 3G, WIFI, BLUETOOTH dhe DECT veç e veç.

Me anë të detektorit JR-1500, do të gjeni mikro-kamerat spiune të fshehur në mjediset e shtëpisë/ zyrës ose në vende të tjera ku keni frikë për privatësinë tuaj (kamera wirless ose në transmetim ose në regjistrim në DVR ose në bord) / bordi i integruar i rrjetit), kjo falë një sistemi kompleks të

Me anë të detektorit JR-1000, do të gjeni mikro-kamerat spiune të fshehur në mjediset e shtëpisë/ zyrës, ose në vende të tjera ku keni frikë për privatësinë tuaj (kamera wirless ose në transmetim ose në regjistrim në DVR ose në bord) / bordi i integruar i rrjetit), kjo falë një sistemi kompleks t

Me anë të detektorit JR-20, do të gjeni mikro-kamerat spiune të fshehur në mjediset e shtëpisë / zyrës ose në vende të tjera ku keni frikë për privatësinë tuaj (kamera ëirless ose në transmetim ose në regjistrim në DVR ose në bord) / bordi i integruar i rrjetit).

JR-10 Detektor për Mikro – Kamera të fsheta, e cila zbulon edhe lentën më të vogël të një mikroskopi të fshehur (si në transmetim, ashtu edhe në regjistrim në DVR ose në kartën e integruar / qarkun e printuar).

SPECIFIKAT  TEKNIKE:

Detektori profesional i mikro-kamerave pa tel (mikro-kamera WiFi, 3g/4g mikro-kamera, kamera radio) dhe me tel.

E pajisur me lente speciale, 22 LED me dritë butoni të kuq dhe fokus të ndryshueshëm, ky produkt bën të mundur identifikimin e lenteve më të vogla të një kamere spiune.

400€

Endoskop professional, ushqehet nga 4 bateri AA me 1.5V. Monitor TFT 6 cm, rezolucioni i mikrokamerës 640*480

800€

Detektor i veçantë  për gjetjen e telekamera wirless. Arrin të kapë video të transmetuara nga mikroskopë spiunë pa tel dhe kamera të vendosura në dronë, me transmetim analog në brezat e frekuencave midis 900 MHz dhe 3 Ghz dhe ato midis 5 Ghz dhe 6 Ghz.

0€

Termokamera profesionale, me përçim në nivele më minimale të nxehtësisë. Ideale për të gjetur mikropërgjues aktiv, regjistrues në funksion, telekamera me ushqim dhe çdo lloj tipi pajisjesh elektronike të lidhura me rrjetin elektrik.

2600€

Detektor profesional për gjetjen e mikropërgjuesve dhe i aftë të sigurojë një analizë të detajuar të valëve transmetuese në ambient.