DETEKTOR RADAR SPY

Produkt i shkëlqyer për kërkimin e çdo lloj mikropërgjuesi, audio dhe video (telekamerat). Në sajë të fuqisë së lartë të skanimit të frekuencave, ky detektor arrin të gjejë të gjithë mikropërgjuesit e gjeneratës së re GSM, lokalizuesit satelitarë të instaluar në makinë dhe sinjalet UMTS.

Është i pajisur me 4 LED, një prej të cilëve tregon që detektori është në funksion dhe tre për të njohur distancën dhe drejtimin e sinjalit. Gjithashtu është i pajisur me sinjal akustik që tregon ndërhyrje. Detektori Radar Spy është dizenjuar në laboratorët anti-mikropërgjues dhe është konsideruar si më i miri në llojin e vet. Funksionon nëpërmjet baterisë së brendshme të rikarikueshme, e përfshirë në paketim dhe mbulon një valë skanimi nga 1Mhz në 6Ghz. 

Produkt i realizuar me material rezistent (linja titanium profesionale).

E PAMUNDUR MOS TË GJEJË NJË MIKROPËRGJUES !!!

 

480€